LJ&Z i Tropik poklanjaju “Petominutne priče o sreći”

mar 11, 2021 POKLONI I AKCIJE

Svakom roditelju je važna sreća njegovog djeteta. Šta je sreća i na koji način možete s djetetom da pričate o njoj?

Šta nas čini sretnima i šta je važno u životu je tema koja nam se često nameće u razgovoru sa djecom. Da li je sreća cilj ili ona dolazi kao posljedica? Svaki roditelj odabraće način i teme, a knjiga će biti tu da vas razonodi i pokrene razgovor.

LJ&Z i Tropik svake sedmice pokloniće – jedan ćirilični i jedan latinični primjerak za najsretniju/eg od vas. Više o tome čitajte na kraju teksta!

Pet novih priča donose Disneyjevi junaci koji su djeci dobro poznati! Ana, Elza, Olaf, Kristof i Sven junaci iz Snježnog kraljevstva će nam pokazati koliko ima sreće u malim znacima pažnje i prijateljstvu! Uzbudljive trke automobilima pokazaće nam i drugu stranu uspjeha – imati divne prijatelje. U priči o igračkama radost donosi ples, dok će se maca Mari iz priče o mačkama iz visokog društva prerušiti i doći na zabavu, jer obožava da sluša džez i da pleše. Na kraju knjige pronaći ćete priču o Zlatokosi, ali u ulozi Zlatokose i princa naći će se Mini i Miki – oni će pronaći sreću u porodici!

Poznati Disneyjevi likovi u novim pričama donijeće djeci i roditeljima radost čitanja, lijepe trenutke i mnogo važnih i zabavnih tema za razgovor.

Svakog četvrtka na kioscima vas čeka nova knjiga. Prva knjiga je još samo jednu sedmicu dostupna na kioscima po promotivnoj cijeni od 3,90 KM, dok su ostale knjige iz kolekcije dostupne po cijeni od 7,90KM. Dostupno je latinično i ćirilično izdanje kolekcije. Brojeve koje ne uspijete kupiti na kioscima, možete poručiti na www.tropik.ba.

Uživajte u čitanju i našim pričama sa vašom djecom!

KAKO DO POKLONA?
Jedan primjerak knjige “Petominutne priče o sreći” možete da osvojite i vi. Lajkujte ovu objavu, a u komentaru tagujte nekoga kome biste poklonili ovu divnu knjigu i obavezno podijelite objavu na vašem Facebook profilu, javno! Samo oni/e koji/e urade sve navedeno konkurišu za nagradu!
Dobitnice/i će biti izabrani metodom slučajnog izbora!

ljepotaizdravlje.ba

Tropik PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.