LJ&Z i Tropik poklanjaju “Petominutne priče o životinjama”

Svjesni smo brojnih benefita koje čitanje ima za razvoj sposobnosti djeteta, ali i kako brzim tempom se živi u današnje vrijeme. Nova Disneyjeva kolekcija donosi petominutne priče, koje se čitaju za oko pet minuta svaka, a fokusirane su na teme koje su važne za odrastanje svakog djeteta...

by | 4 Marta, 2021

Kolekcija koja je pred vama obuhvata zanimljive i važne teme koje su obrađene kroz priče nekih od najpopularnijih Disneyjevih junaka. Kolekcija će obuhvatiti priče o prijateljstvu, porodici, hrabrosti, životinjama, dobrim djelima, otkrićima, priče za lijepe snove…

LJ&Z i Tropik svake sedmice pokloniće – jedan ćirilični i jedan latinični primjerak za najsretniju/eg od vas. Više o tome čitajte na kraju teksta!

Znamo koliko je značajno da djeca odrastaju uz životinje, da ih vole i posmatraju kao dio prirode i planete na kojoj svi zajedno živimo. Takođe, životinje i njihov svijet posebno izazivaju dječju pažnju i bude maštu. Vrijeme provedeno u prirodi sa životinjama može biti divno i opuštajuće, ali djeci treba objasniti i na koji način treba da se ophode prema njima kako bi druženje bilo što sigurnije. Knjiga može biti povod za razgovor na neku od tema o životinjama.

U četvrtoj knjizi kolekcije vas čeka pet priča o životinjama. Pepeljuga će na maskenbal povesti dva neobična pratioca – mišiće Gasa i Žaka, Miki i njegovi drugari pripremaju iznenađenje za Plutona, Mala sirena Ariela i njen drugar ribica posmatraju velike plave kitove, Paja/Paško Patak će sa svojim sestrićima napraviti kućicu za vjeverice, dok će Zlatokosa sa Flinom krenuti u istraživanje šumskog životinjskog svijeta!

Svakog četvrtka na kioscima vas čeka nova knjiga. Prva knjiga je još uvijek dostupna na kioscima po promotivnoj cijeni od 3,90 KM, dok će ostale knjige iz kolekcije biti dostupne po cijeni od 7,90 KM. Dostupno je latinično i ćirilično izdanje kolekcije. Brojeve koje ne uspijete kupiti na kioscima, možete poručiti na www.tropik.ba.

Čitajte djeci, mazite ih, grlite ih, pričajte sa njima, odvojite svaki dan vrijeme za čitanje, izaberite knjigu i povedite ih na uzbudljivo putovanje kroz slike i riječi!

KAKO DO POKLONA?
Jedan primjerak knjige “Petominutne priče o životinjama” možete da osvojite i vi. Lajkujte ovu objavu, a u komentaru tagujte nekoga kome biste poklonili ovu divnu knjigu i obavezno podijelite objavu na vašem Facebook profilu, javno! Samo oni/e koji/e urade sve navedeno konkurišu za nagradu!
Dobitnice/i će biti izabrani metodom slučajnog izbora!

Priredio: S. Vujanović

Tropik/PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.