LJ&Z i Tropik poklanjaju “Petominutne rođendanske priče”

Nova knjiga Disney kolekcije "Petominutne priče" je u prodaji - na kioscima širom BiH!

by | 4 Juna, 2021

Stiže nam pet novih priča koje za temu imaju rođendan, dan u godini kojem se djeca najviše raduju! To je njihov dan kada dobivaju pažnju i poklone dragih ljudi. Kada sa najbližima slave život i povezuju se! To je često i dan koji se posljednjih godina pretvorio u modu i prestiž, kada govorimo o izboru igraonica, dekoracije, torti, animacije i slično. Možda je idealno vrijeme da pokrenemo novi trend i vratimo se na proslavu rođendana koji su imali više suštine a manje forme.

LJ&Z i Tropik svake sedmice poklanjaju – jedan ćirilični i jedan latinični primjerak za najsretniju/eg od vas. Više o tome čitajte na kraju teksta!

Sigurno ste kao djeca slavili rođendane u stanu ili na nekom izletu s najbližom rodbinom i prijateljima uz sendviče i torte koje su pravile mame, bake, tetke… U ovih pet priča prisjetićemo se takvih proslava. Suština je da budemo okruženi ljudima koje volimo, da se provedemo lijepo uz pjesmu i igru, osjetimo pažnju najmilijih.

Priče u ovoj knjizi nose pouku o strpljenju, razumijevanju i čekanju, te da je mnogo važnije s kime se provodi rođendan nego da sve ide po planu. Donose i zabave iznenađenja i lude sestrinske zabave ispunjene ljubavlju i pažnjom.

Foto: Tropik PROMO

Svakog četvrtka na kioscima vas čeka nova knjiga. Dostupno je latinično i ćirilično izdanje kolekcije. Brojeve koje ne uspijete kupiti na kioscima, možete poručiti na www.tropik.ba

Uživajte u čitanju, razgovorima sa djecom i stvarajte uspomene za cijeli život!

Tropik PR

Tropik PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.