POKLON: Jedanaesti nastavak kolekcije “Prvi put s Peppom” – “Peppa i George u bašti” je u prodaji

by | 16 Juna, 2022

Jedanaesti nastavak kolekcije “Prvi put s Peppom” – “Peppa i George u bašti” je u prodaji, a mi vam poklanjamo dva primjerka!

Zabavne i poučne slikovnice o prvim dječjim iskustvima

Period pandemije nas je mnoge vratio prirodi i pojednostavio nam živote. Možda je baš sada idealno vrijeme za svu djecu, a posebno onu koja žive u gradovima da se upoznaju sa gajenjem voća i povrća.

LJ&Z i Tropik svake sedmice pokloniće – jedan ćirilični i jedan latinični primjerak za najsretniju/eg od vas. Više o tome čitajte na kraju teksta!

Možete napraviti malu baštu ili zasaditi povrće ili cvijeće u saksiji. Radost kada počne da raste ili kada stignu plodovi biće velika!

U ovoj knjizi Peppa i George će se naći u bašti sa djedom. Djed će im pokazati kako raste salata, koji insekti žive u bašti, vidjeće kako pčele prave med. Lijep dan u bašti završiće se sjajnom igrom i slatkom užinom koju je spremila baka.

Peppa i George u bašti

Kolekcija Prvi put s Peppom probudila je veliko interesovanje kako djece, tako i roditelja. Poučne slikovnice o Peppinom prvom iskustvu kod zubara, na izletu s vrtićem, u lunaparku s roditeljima i u drugim svakodnevnim situacijama pronađite svakog četvrtka u prodaji!

Propuštene naslove možete naručiti na www.tropik.ba, sa mogućnošću dostave u cijeloj BiH.

KAKO DO POKLONA?

Jedan primjerak knjige “Peppa i George u bašti” možete da osvojite i vi. Lajkujte ovu objavu, a u komentaru tagujte nekoga kome biste poklonili ovu divnu knjigu i obavezno podijelite objavu na vašem facebook profilu, javno!

Dobitnice/ke će izabrati redakcija!

ljepotaizdravlje.ba

PROMO