POKLON: Dvanaesti nastavak kolekcije “Prvi put s Peppom” – “Peppina cirkuska zabava” je u prodaji

by | 23 Juna, 2022

Dvanaesti nastavak kolekcije “Prvi put s Peppom” – “Peppina cirkuska zabava” je u prodaji, a mi vam poklanjamo dva primjerka!

Zabavne i poučne slikovnice o prvim dječjim iskustvima

Djeca vole da se zabavljaju i priređuju zabave! Tako su Peppa i njeni drugari priredili cirkusku zabavu u šatoru koji je podignut u bakinom dvorištu.

LJ&Z i Tropik svake sedmice pokloniće – jedan ćirilični i jedan latinični primjerak za najsretniju/eg od vas. Više o tome čitajte na kraju teksta!

Oduševljena što će djeca praviti zabavu baka im je donijela punu kutiju različitih kostima. Nakon šminkanja i maskiranja družina je bila spremna za predstavu. Bilo je vožnji tricikala, skakanja kroz obruč, žongliranja sa jajetom i krompirima… Publika je oduševljeno aplaudirala! Bila je to sjajna cirkuska zabava…

Peppina cikrkuska zabava

Kolekcija Prvi put s Peppom probudila je veliko interesovanje kako djece, tako i roditelja. Poučne slikovnice o Peppinom prvom iskustvu kod zubara, na izletu s vrtićem, u lunaparku s roditeljima i u drugim svakodnevnim situacijama pronađite svakog četvrtka u prodaji!

Propuštene naslove možete naručiti na www.tropik.ba, sa mogućnošću dostave u cijeloj BiH.

KAKO DO POKLONA?

Jedan primjerak knjige “Peppina cirkuska zabava” možete da osvojite i vi. Lajkujte ovu objavu, a u komentaru tagujte nekoga kome biste poklonili ovu divnu knjigu i obavezno podijelite objavu na vašem facebook profilu, javno!

Dobitnice/ke će izabrati redakcija!

ljepotaizdravlje.ba

PROMO