Categories POKLONI I AKCIJE, PROMO

PREDSTAVLJAMO BAMBA BABY brend za bebe, mame i trudnice – i POKLANJAMO vrijedan dar!

Jeste li čuli za Bamba baby – domaći brend koji dizajnira prekrasne i funkcionalne proizvode za bebe, mame i trudnice? Cool siperci, nosiljke za bebe, marame i šalovi za dojenje, ogradice za krevetiće, vreće za spavanje, igračke i sve druge sitnice će vas oduševiti!!!

Ono što je jako važno – Bamba je brend orjentisan na prirodne materijale, udobnost i moderan dizajn. Sve je praktično i nosivo, izrađeno s posbnom pažnjom pod kreativnom palicom Amre Žužić-Bećirbegović, dizajnericom koja stoji iza ovog brenda.

Najveća inspiracija za nastanak Bambe bio joj je sin i svi proizvodi i kolekcije “rastu” uporedo s njim već nekoliko godina… Asortiman zato i podrazumijeva različite stvarčice za bebe i stariju djecu.

Funkcionalnost i kvalitet Bamba proizvode čine idealnim poklonom za sve roditelje i njihove najdraže! Svaki predmet je urađen sa velikom pažnjom i posvećenošću!

Bamba proizvode možete potražiti u sarajevskom naselju Dobrinja – a pogledati, naručiti i kupiti ih možete i posredstvom facebook profila Bamba Baby.

Kako do poklona?

Bamba baby i portal ljepotaizdravlje.ba jednoj/om od vas darovaće vrijedan poklon iz Bamba baby radionice.

Svi želimo sačuvati najdraže uspomene, a pogotovo one koje se tiči naših beba..

  1. Kratko – u jednoj rečenici u komentaru ispod ovog posta opišete najdraži trenutak koji vas sjeća na vaše prve dane s vašom/im bebom/bebama i tekst završite riječima: “Bebo, volim te”!
    *Evo kratkog primjera: “Usne koje su se prvi put razvukle u osmijeh kada je imao/la samo dva mjeseca. Bebo, volim te”.

2. Lajkujte i podijelite ovaj post da bude vidljiv na vašem fb. zidu

3. Lajkujte Bamba Baby Facebook stranicu

Napomena: Samo čitateljice/čitatelji koji ispune sva tri “uslova” konkurišu za nagradu. Redakcija će metodom slučajnog izbora odabrati jednog/jednu od vas koji će dobiti ovaj vrijedan i lijepi dar. Sretno svima!

Priredio: S. Vujanović

Author: S. Vujanović

web-urednik

10 komentara

  1. Prvi stisak tvoje male šačice bilo je nešto najnježnije a i istovremeno i najljepše što ću uvijek pamtit! Bebo, volim te!

  2. Naslonila je prbi put glavicu na moja prsa, pogledala me malim okicama i nježno me obgrlila ručicama kao da govori da sam njena mama, njena utjeha. Bebo, volim te.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *