Afera na snimanju TV serije “Melek”

apr 1, 2021 PROMO

Kada gledamo seriju često ne vidimo dalje od ekrana. Ali glumci itekako imaju svoje brige i probleme u privatnom životu, koji se ponekad prelijevaju i na set.

U popularnoj turskoj seriji “Melek” upravo se to dogodilo. Naime, dvoje mladih glumaca iz ove serije zavoljelo se na samom snimanju, te su tako dodatno podgrijali atmosferu. Zbog toga je njihova priča izgledala mnogo realnije na malim ekranima i dovela, između ostalog, seriju u top 5 najgledanijih u Turskoj.

Foto: OBN TV PROMOCIJA

Mediji u Turskoj su objavili kako Rabija Soytürk i Mustafa Merta Koç, u seriji Defne i Omer, nisu odmah izašli u javnost sa tom informacijom, jer su se plašili kako će to loše uticati na njihov privatni odnos. Znamo kako su ranije afere rasplamsavale rejtinge, ali to nikako nije bilo dobro za par privatno.

Međutim, jasno je kako se od medija ništa ne može sakriti pa tako ni ova romansa. Par je znao razmjenjivati nježnosti u zapećcima seta, a to uvijek neko vidi. Objavljivanje ovih informacija povećalo je njihovu popularnost na društvenim mrežama. Mustafa je tamo malo aktivniji od Rabije i ima čak milion pratilaca na Instagramu.

Čini se ipak kako je ljubav trajala samo toom snimanja prve sezone, jer se sada šuška opet kako je sve između njih gotovo.

Seriju Melek u programu OBN TV možete pratiti svaki dan od 21 sat.

OBN TV

Foto: OBN TV PROMOCIJA

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.