Armani Code Eau de Toilette: Legendarni miris u novom ruhu

by | 3 Februara, 2023

Giorgio Armani predstavlja ARMANI CODE EAU DE TOILETTE u novom dobu linije ARMANI CODE. Bezvremenski sastav ovog mirisa u novoj bočici linije ARMANI CODE odsad odražava srž suvremene muževnosti

Nova dojmljiva bočica mirisa iz linije ARMANI CODE predstavljena je nakon premijere mirisa ARMANI CODE PARFUM 2022. Legendarni miris ARMANI CODE EAU DE TOILETTE odsad je dostupan u ovoj uglađenoj, muževnoj i elegantnoj bočici.  Ova bočica jedinstvenoga četvrtastog i zaobljenog oblika novo je ruho linije ARMANI CODE za novu generaciju. Može se ponovno puniti i utjelovljuje obvezu održivosti Giorgija Armanija.

Nova bočica sadržava legendarni miris ARMANI CODE EAU DE TOILETTE koji je osmišljen 2004. U ovome je drvenastom i jantarnom mirisu sadržana slojevita muževnost. Sastav mirisa naglašava očaravajuće kontraste pri čemu se svježina superesencije zelene mandarine sljubljuje sa srcem aromatičnog lavandina, a senzualni i zavodljivi tonka-grah absolut miješa se s umirujućim srcem cedrovine.

Nova vizija linije ARMANI CODE preispituje zastarjele arhetipove muževnosti i pronalazi nadahnuće u samoizražavanju i važnosti autentičnosti.

DOJMLJIVA BOČICA

SMIONA BOČICA ZA LEGENDARNI MIRIS

Bočica parfema ARMANI CODE stvara novi vizualni potpis. Njezin zaobljeni i četvrtasti oblik znak je odvažnog novog identiteta mirisa linije ARMANI CODE.

ARMANI CODE EAU DE TOILETTE odsad je predstavljen u bočici linije ARMANI CODE koja je svoju premijeru doživjela lani stavljanjem mirisa ARMANI CODE PARFUM na tržište. Ova bočica dočarava suvremen i muževan pristup luksuzu te je osmišljena kao ukras koji nikad neće izaći iz mode.

Elegantnoga crnog dizajna s bijelim slovima koji stvaraju kontrast, ova staklena bočica ima zaglađeno prozirno dno. Bočica se ističe kontrastivnim i profinjenim srebrnim nosačem čepa koji hvata svjetlost. Magnetni čep s monogramom Giorgio Armani parfema ARMANI CODE samostalno se zatvara te tako donosi uzbudljiv doživljaj za osjetila.

LEGENDARNI MIRIS ARMANI CODE

SIMBOL SUVREMENE MUŽEVNOSTI

Parfem ARMANI CODE EAU DE TOILETTE zadržao je svoj legendarni sastav koji je predstavljen u novoj bočici linije ARMANI CODE.

Bezvremenski miris osmislio je majstor parfimer Antoine Maisondieu 2004. Zadržao je srž originalnog mirisa ARMANI CODE: njegov prepoznatljiv trostruki sadržaj koji se sastoji od aromatičnih i drvenastih nota te nota tonka-graha. Na njihovu je temelju majstor parfimer istaknuo mekoću s irisom koji donosi iznimnu profinjenost mirisu. Antoine Maisondieu dodao je veću intenzivnost, osjetljivost i dašak senzualnosti tako što se poigrao s tradicionalnim pravilima muževnosti.

Miris započinje trostrukim iskričavim notama citrusa koje sadržavaju superesenciju zelene mandarine koja je održivo uzgojena u Italiji zbog čega stvara blještav i iskričav učinak. One se sljubljuju s notama grejpa i svježinom ulja bergamota.

Srce mirisa čini srce lavandina koji je održivo uzgojen u Francuskoj, čime miris poprima moderna i aromatična svojstva te postiže magnetičan učinak. Ova se nota spaja s uljima ružmarina i estragona koji stvaraju svježe, povrtne i aromatične note.

Miris je baziran na dvjema notama koje su zaštitni znak mirisa ARMANI CODE – tonka-grah absolut i srce cedrovine. Tonka-grah absolut pruža toplinu i senzualnost. Sljubljuje se sa snažnim drvenastim srcem cedrovine i mošusnom notom, ostavljajući za sobom intenzivan, ali umirujući trag. Srce cedrovine dobiva se frakcijskom destilacijom ulja cedrovine te tako nastaje umirujuća nota s podtonovima sandalovine. Tonka-grah absolut dobiva se od plodova tonkovca (Dipterix odorata). Sjemenke se ubiru nakon što plodovi padnu sa stabla i miris se ekstrahira kako bi se dobila snažna, dugotrajna nota u kojoj su sljubljene senzualne i tople note meda, duhana i pralina.

ISPIŠITE NOVA PRAVILA

KORAK PREMA NAPRIJED

Parfem ARMANI CODE označava novo i moderno razdoblje u svijetu muških mirisa Giorgio Armani. U samoj srži filozofije mirisa nalazi se ideja „ispisivanja novih pravila”.

Suvremeni muškarci trebali bi se osjećati ugodno u svojoj koži bez ikakva pritiska da slijede uvriježene konvencije. U ovom modernom svijetu koji gleda prema budućnosti muževnost je odraz muškaraca današnjice, a ne arhetipova, što je čini slojevitom i raznolikom.

„Moje viđenje muževnosti nije ograničeno uzorcima i nametnutim vrijednostima. Čitav moj rad, od odjeće do parfema, sve je samo ne stereotipan i izražava neprestano ispisivanje novih pravila. Ovaj novi parfem dodatan je korak u tom smjeru. Muškarac današnjice može slobodno izražavati svoju eleganciju i tako pronaći ravnotežu i harmoniju između toga što nosi na sebi i u sebi, odnosno na taj se način može predstaviti svijetu i živjeti u njemu.” Giorgio Armani

 

ljepotaizdravlje.ba

PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.