Avonova inovacija koja vam je potrebna ove zime

by | 17 Januara, 2023

Pružite svojoj koži pravu njegu s novim hidratantnim serumom s kompleksom 3,5% hijaluronske kiseline

Hijaluronska kiselina već duži niz godina poznata je kao jedan od ključnih sastojaka u kozmetičkim proizvodima. Sve više žena širom svijeta uvode proizvode sa hijaluronom u svoju rutinu njege kože i za to postoji dobar razlog.

Kompanija Avon pripremila je inovaciju za sve koji žele uvesti ovaj sastojak u svoju rutinu i pružiti svojoj koži adekvatnu njegu, pogotovo tokom zimskog perioda – Anew hidratantni serums 3,5 % kompleksom hijaluronske kiseline.

Hijaluronska kiselina je sastavni dio kože, veže vodu i zadržava je u dubokim slojevima, pružajući koži jedri izgled i gipkost. Međutim vremenom i starenjem koncentracija hijalurona opada.

Zato ove zime njegujte svoju kožu novim Anew serumom, pravim saveznikom u borbi protiv starenja koji trostruko djeluje: hidratizira i zadržava vlažnost, umanjuje vidljivost finih linija, podiže nivo hijalurona u koži čineći je glatkom i blistavom.

Novi Anew hidratantni tretman s 3,5 % kompleksom hijaluronske kiseline dostupan je po cijeni od 29,90 KMu aktuelnoj Avon brošuri.

 

 

 

 

 

 

 

ljepotaizdravlje.ba

PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.