dm beauty break – Inspirišite se bojama!

by | 12 Maja, 2023

U četiri bh. grada, uz poklone i slastice

Za dobro raspoloženje, posebne doživljaje i emocije boje su oduvijek inspiracija. Tako su dame koje su napravile pauzu uz dm beauty break imale priliku da se inspirišu uz slasticu i make up poklone. U tržnim centrima, u Sarajevu u Sarajevo City Centru, u Mostaru u Mepas Mall-u, u Tuzli u TC Omega te Banjoj Luci u Tropic Centru, u periodu od 11 do 15 sati, dm promoterke su im pomogle da oboje tmuran dan.

Mala pauza uz macarons i make up poklon te unošenje malo boje u svakodnevnicu, bila je prilika i da saznaju kako da svoju make-up oboje, jer u dm prodavnicama i dm online shopu, za kupovinu make up proizvoda i dodataka za šminkanje u iznosu od 30 KM ili više, u periodu od 10.5. do 23.5.2023. dobijate 15x više bodova na digitalnoj dm active beauty kartici.

Ove godine, biramo jednu od šest boja: Iced Mango, Titanite Green, Crystal Rose, Digital Lavender, Electric Blue ili Viva Magenta! Ili kombinaciju ovih boja, zašto da ne!

Inspiraciju možete pronaći na dm online shopu i društvenim mrežama kroz prijedloge, savjete i načine kako da promijenite make up rutinu i unesete  šarenilo boja u svakodnevnicu.

Ovog proljeća, prepustite se inspiraciji i bojama uz dm!

 

ljepotaizdravlje.ba

PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.