Gledajte “Hrabro srce” (OBN) i iskušajte sreću

by | 17 Septembra, 2021
OBN hrabro srce

Nova premijerna serija u progamu OBN-a “Hrabro srce” izazvala je veliku pažnju u BH. javnosti otakako je krenula. Najzaslužniji je zgodni glavni glumac Onur Tuna, ali i nagradna igra koju smo pokrenuli na našim društvenim mrežama.

Glavnu ulogu u seriji “Hrabro srce” ostvaruje Onur Tuna, jedan od najzgodnijih turskih glumaca poznat po svom magičnom pogledu kojem žene ne mogu da odole.

Onur Tuna / Foto: OBN PR

On je jedan od omiljienih glumaca za sjajne modne editorijale koje rade turski magazini. Otkako se proslavio na TV-u snimio je desetine naslovnica i editorijala. Posljednji je ovaj za magazin ReTouch kojim je Onur potvrdio svoju titulu jednog od najharizmatičnijih glumaca u Turskoj.

U seriji “Hrabro srce” pomaže mu i to što igra sebi sličan lik, jer kako je sam izjavio voli se boriti za pravdu i u privatnom životu, kao i Omer.

Onima malobrojnim koji još nisu pogledali ovu seriju skrećemo pažnju da  je tek treća seedmica emitovnja u toku, a samo jednom tačnom informacijom iz serije možete osvojiti Iphone 12 u nagradnoj igri na OBN-ovim društvenim mrežama. Iskušajte sreću, jer se isplati gledati “Hrabro srce”!

OBN PR

OBN PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.