GLORIA tim djeluje iz srca: Otkrijte kako smo napravili humanitarnu kampanju “Voli kožu u kojoj si ti”

by | 21 Januara, 2022

Otkrijte kako je Prirodna kozmetika GLORIA tim napravo humanitarnu kampanju “Voli kožu u kojoj si ti”…

Gloria je mnogo više od samo kozmetičkog branda. Iza imena GLORIA stoje ljudi koji ovaj brand žive, koji svoje znanje i emocije prenose u svaku bočicu, svaki potisak, svaku kap upakovanu u 100% prirodne kozmetičke proizvode. To potvrđuju i naši mnogobrojni korisnici čije mišljenje vrednujemo i čiji puls pažljivo osluškujemo. Vi ste naša inspiracija i upravo je tako nastala i linija proizvoda za čišćenje kože, ali i kampanja #VoliKožuUKojojSiTi.

Prirodna kozmetika Gloria

Foto: PROMO

Vezani smo za svaki naš proizvod i da nas pitate koji nam je najdraži, ne bismo se mogli odlučiti. No, danas možemo sa sigurnošću izjaviti da smo posebno emotivni i sretni zbog nove linije proizvoda za čišćenje i njegu kože koja je nastala upravo iz želja naših vjernih korisnica. Ako već niste, upoznajte ih klikom na ovaj blog, pregledom našeg Instagram i Facebook kanala te na našem web shopu.

U stvaranju i lansiranju ove linije, otišli smo korak dalje

Prirodna kozmetika Gloria

Foto: PROMO

Cilj nam je bio stvoriti potpuno autentičnu kampanju, a novac od iste donirati domovima za djecu bez roditeljskog staranja na područjima Sarajeva, Mostara i Banjaluke. Stoga smo se odlučili za “putovanje u nepoznato” i krenuli u kreaciju kampanje #VoliKožuUKojojSiTi u kojoj se, ispred i iza kamere, nalaze članovi Gloria tima. Zahvalni smo svim našim kolegama, kolegicama, prijateljima i saradnicima koji su otvorenog srca i vedrog duha skupa s nama kreirali ovu jedinstvenu, kreativnu kampanju s dobrotvornim karakterom. Zahvalni smo i svim našim korisnicima, sadašnjim i budućim, jer su dio ove predivne priče. Korištenjem Gloria proizvoda dajete nam podsticaj da idemo dalje, razvijamo nove proizvode i djelujemo iz srca te zajedničkim snagama stvaramo inspirativne priče.

Prirodna kozmetika Gloria

Foto: PROMO

P.S. Kažu da slika govori više od riječi! Potvrđujemo tu izreku upravo uz ovu koja dočarava atmosferu “iza scene” za vrijeme nastanka kampanje #VoliKožuUKojojSiTi.

ljepotaizdravlje.ba

PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.