Glumac serije “Jesma” (OBN) iz vrtloga rata u Siriji bježao sa trudnom suprugom

by | 6 Oktobra, 2021
moatasem al nahar sa suprugom

Moatasem Al Nahar, glumac serije “Jesma” (OBN), porijeklom je iz Sirije. Prije početka rata u ovoj zemlji osvojio je sve najveće TV i filmske nagrade, ali sve je došlo u pitanje kada je opkoljen njegov rodni grad i kada je morao sa trudnom ženom bježati u Libanon.

Moatasemova supruga Lynn bila je 2016. godine pri kraju trudnoće kada je par morao da napusti Siriju jer su bili životno ugroženi. Glumac je kasnije priznao u intervjuu za libanonsku TV stanicu MTV kako je napuštanje domovine bila zadnja opcija, ali to se ipak moralo dogoditi.

moatasem al nahar

Foto: OBN PROMO

“Sreća u nesreći je bila ta što smo dobili novi divan dom u Libanonu, gdje su nas ljudi zaista prihvatili otvorenog srca i ne tome ću im uvijek biti zahvalan”, kazao je Moatasem.

Lijepa Moatasemova supruga Lynn Bringkji, koja je takođe svojevrsna medijska zvijezda, ispričala je medijima u Libanonu kako joj je to bio najteži period u životu.

Međutim, sve je par zaboravio kada je na svijet došla kćerka Sandra čijem su se odgoju u potpunosti posvetili.

Moatasem Al Nahar najveću je slavu u arapskom svijetu doživio serijom “Jesma” u kojoj igra rame uz rame s najljepšom libanonskom glumicom Valerie Abou Chacra. Upravo tu seriju pratite od srijede 6. oktobra u programu TV OBN.

ljepotaizdravlje.ba

OBN PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.