JYSK uveo novu opciju online kupovine uz besplatnu dostavu

apr 1, 2021 PROMO

Od sada naručite online i besplatno preuzmite u trgovini po izboru

Uvođenjem nove opcije kupovine na JYSK.ba od sada možete odabrati opciju “naručite online i preuzmite u trgovini” kao mogućnost dostave. To znači da svoju narudžbu u minimalnom iznosu od 150 KM plaćate online, a onda se ona besplatno dostavlja u trgovinu po vašem izboru. Odmah po dostavi paketa u trgovinu, dobivate obavijest kada je sve spremno za preuzimanje.

Foto: JYSK PR

ŠTA JE DRUGAČIJE U ODNOSU NA UOBIČAJENU ONLINE KUPOVINU?

Kupovina na JYSK.ba ostaje potpuno ista, samo će se pri završetku kupovine pojaviti opcija ‘Dostava u trgovinu’. Uz mogućnost izbora trgovine u kojoj želite dostavu, dobit ćete i procijenjeno vrijeme dostave te primiti e-mail ili SMS kada bude spremna za preuzimanje.

Po prijemu obavijesti imaćete sedam dana da preuzmete svoju narudžbu u odabranoj trgovini.

Foto: JYSK PR

PREDNOSTI “NARUČITE ONLINE I PREUZMITE U TRGOVINI”

Kod opcije ‘Naručite online i preuzmite u trgovini’ plaćanje se odvija online što ovu varijantu trgovine čini potpuno sigurnom uz izbjegavanje kontakata unutar trgovine sa drugim kupcima.

Foto: JYSK PR

Vaši artikli šalju se direktno iz JYSK distributivnog centra i ne zavise o dostupnosti zaliha u trgovinama, a izbor proizvoda koji su dostupni preko navedene opcije je puno širi obzirom da u ovoj varijanti imate mogućnost naručiti i online only artikle uz besplatan trošak dostave.

Više informacija o novoj opciji kupovine pronađite na JYSK.ba

 

PR

JYSK PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.