King Koil – dušek sa kojeg ne želite da ustajete

by | 8 Juna, 2022
King Koil dušeci COMO salon

Put do kvalitetnog sna polazi, kako od udobnosti podloge na kojoj spavate, tako i od materijala od koje ona je sačinjena. Prestižni brend u svijetu dušeka, koji veliku pažnju posvećuje upravo ovim segmentima, jeste King Koil čije su odlike jednostavnost dizajna i materijal temeljen na prirodnim komponentama.

King Koil dušeci COMO Salon

Danas, kada govorimo o kvalitetu, imperativ su nam materijali koji dolaze iz prirode, a upravo je to baza od koje su pravljeni King Koil dušeci. Pamuk, vuna te konjska dlaka, komponente su koje u svom sastavu nemaju štetnih svojstava. Pored brige o zdravlju, za san je važna i udobnost koju proizvođači King Koil dušeka stvaraju korištenjem kvalitetnih žičanih sistema. Dodatnu nadgradnju ugođaja stvara i termoregulacijska pjena koja održava idealnu temperaturu, pogodnu za svako doba godine.

King Koil dušeci COMO salon

Datira još od davne 1898, kada je mala fabrika sa svega šest zaposlenih, vremenom proširila prodaju u više od 90 zemalja širom svijeta. Dugu tradiciju održao je kvalitet proizvoda, ali i dizajn koji je prilagođen potrebama kupaca.

Ukoliko vam je važno da spavate na udobnom, kvalitetnom i pažljivo dizajniranom dušeku, posjetite Como – jedini salon namještaja u Bosni i Hercegovini koji nudi ovaj prestižni brend.

Saznajte više na www.como.ba

ljepotaizdravlje.ba

PROMO