Lindex i kupci zajedno u borbi protiv raka dojke

by | 13 Oktobra, 2020

Mjesec oktobar je veoma važan za Lindex, mjesec koji ujedinjuje Lindex kupce i uposlenike kako bi zajedničkim snagama podržali borbu protiv raka dojke. Već 10 godina u Bosni i Hercegovini ovaj  mjesec se obilježava kroz širenje svijesti o raku te izdvajanju dijela sredstava od prodaje kolekcije koja se usmjeravaju za podršku u borbi protiv raka dojke.

Prethodnih godina novčana kao i materijalna sredstva donirana su onima kojima je bilo najpotrebnije, raznim udruženjima koja podržavaju žene u borbi protiv raka dojke, kao i klinikama za onkologiju u većim gradovima BiH gdje je, nažalost, najveći broj onkoloških pacijenata.

Ove godine Lindex u BiH će od 16. do 18. oktobra 10% od ukupnog prihoda od prodaje cjelokupnog asortimana kao i ukupan profit od prodaje specijalno dizajniranih kišobrana i torbi sa uzorkom gdje je oslikano mnogo ljubavi, donirati Klinici za onkologiju UKC u Banja Luci. Kišobrani i torbe su već dostupni u prodaji, te ukupan profit od prodaje istih u toku cijelog mjeseca oktobra će biti donirano. Osim prodavnica širom BiH u ovu kampanju je uključena i prodaja putem online shopa na www.lindex.ba

Foto: Lindex

Foto: Lindex

“Pridružite nam se i budimo zajedno u borbi protiv raka dojke. Zajedno smo jači. Zajedno možemo napraviti promjene”, poruka je Lindexa.

Tekst i foto: PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.