LJ&Z i Tropik poklanjaju “Petominutne priče o prijateljstvu”

Iz velike želje da čitanje bude dio odrastanja svakog djeteta i njegove porodice Egmont u saradnji sa kompanijom Disney neprestano kreira nove kolekcije kojima će to podstaći na najbolji mogući način...

by | 17 Februara, 2021

“Petominutne priče”, kolekcija koja je pred vama, obuhvata zanimljive i važne teme koje su obrađene kroz priče nekih od najpopularnijih Disneyjevih junaka. Kolekcija će obuhvatiti priče (30 nastavaka) o prijateljstvu, porodici, hrabrosti, životinjama, dobrim djelima, otkrićima, priče za lijepe snove…

LJ&Z i Tropik svake sedmice pokloniće  – jedan ćirilični i jedan latinični primjerak za najsretniju/eg od vas. Više o tome čitajte na kraju teksta!

Prva knjiga nosi naziv “Petominutne priče o prijateljstvu” i sadrži pet priča u kojima su glavni junaci Bambi, princeza Tijana, Winnie the Pooh, Mickey Mouse, Munjeviti Jurić i njihovi prijatelji.

Kolakcija “Petominutnih priča” u prodaji je od četvrtka, 11. februara – na kioscima širom BiH. Cijena prve knjige je 3,90 KM, a svaki naredni naslov iz edicije košta 7,90 KM! Dostupno je i latinično i ćirilično izdanje kolekcije.

Brojeve koje ne uspijete kupiti na kioscima, možete poručiti na www.tropik.ba.

Čitajte djeci, mazite ih, grlite ih, pričajte sa njima, odvojite svaki dan vrijeme za čitanje, izaberite knjigu i povedite ih na uzbudljivo putovanje kroz slike i riječi!

KAKO DO POKLONA?

Jedan primjerak knjige “Petominutne priče o prijateljstvu” možete da osvojite i vi. Lajkujte ovu objavu, a u komentaru tagujte nekoga kome biste poklonili ovu divnu knjigu i obavezno podijelite objavu na vašem facebook profilu, javno! Samo oni/e koji/e urade sve navedeno konkurišu za nagradu!

Dobitnice/i će biti izabrani metodom slučajnog izbora!

PR, S. Vujanović

Tropik

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.