LJ&Z i Tropik poklanjaju “Petominutne priče za slatke snove”

mar 22, 2021 PROMO

Vrijeme pred spavanje predstavlja dragocjene trenutke koje dijelimo sa djecom. To je trenutak kada završavamo dan, ušuškamo se s djecom u krevet i imamo priliku da se ponovo povežemo, saznamo šta se sve važno desilo tog dana, opustimo se i uživamo.

Čitanje djeci, a posebno pred spavanje ima višestruke koristi i za djecu i za roditelje. Sa djecom izaberite priče i odvojite vrijeme da ih uz čitanje odvedete u svijet snova.

LJ&Z i Tropik svake sedmice pokloniće – jedan ćirilični i jedan latinični primjerak za najsretniju/eg od vas. Više o tome čitajte na kraju teksta!

Nova knjiga donosi pet novih priča, birali smo ih tako da budu prikladne za večernje čitanje a ujedno i zanimljive i dinamične. Zečić Lupko je otkrio kako žive noćne životinje kao i koliko je dobar noćni san važan. Zlatokosa i Paskal, mali zeleni kameleon, će nam ispričati priču o njihovom prvom susretu a otkrit ćete i da Paskal obožava slatkiše. Mali dalmatinci proveli su uzbudljiv dan u šetnji, ali su se na kraju svi bezbjedno vratili kući i slatko zaspali. Slonić Dambo živi u cirkusu, a kako su njegovi drugari ponosni na njega i koliko je pomogao jednoj djevojčici pročitat ćete u knjizi. Na jednoj pidžama žurki se pojavljuju i nepozvani gosti.

Foto: TROPIK PR

Svakog četvrtka na kioscima vas čeka nova knjiga. Dostupno je latinično i ćirilično izdanje kolekcije. Brojeve koje ne uspijete kupiti na kioscima, možete poručiti na www.tropik.ba.

Uživajte u čitanju i našim pričama sa vašom djecom!

KAKO DO POKLONA?
Jedan primjerak knjige “Petominutne priče za slatke snove” možete da osvojite i vi. Lajkujte ovu objavu, a u komentaru tagujte nekoga kome biste poklonili ovu divnu knjigu i obavezno podijelite objavu na vašem Facebook profilu, javno! Samo oni/e koji/e urade sve navedeno konkurišu za nagradu!
Dobitnice/i će biti izabrani metodom slučajnog izbora!

Tropik PR / S. V.

Tropik PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.