LJ&Z Meetup: Brend “Oš majicu” poklanja majice s printom i to ne bilo kakvim…

sep 12, 2019 PROMO

Moda je stav i sve u modi je stav – mislimo da vam nismo otkrili “toplu vodu”. A ako vam kažemo da ponovo raste popularnost majica s printom, da li vam je to “novost”? Nije! Hm… A znate li koji brend je oduševio LJ&Z ekipu?! I šta biste rekli kada bi vas neko pitao: “‘Oš majicu?” Naš odgovor je: “‘oćemo”, ako je domaći brend.

https://www.instagram.com/p/BtaoGb7ALOf/

Ali, što bi Englezi rekli – First thing First!

Ko su oni? ‘Oš majicu je 100% domaći brend iza kojeg stoje dvoje kreativaca: Kristina Tadić i Predrag Milinković koji su ljubav prema ovoj vrsti mode pretvorili u brend interesantnog naziva. Naravno, to što su 100% “Made kod nas” nije njihova jedina prednost.

Tehnološka priča kaže ovako – riječ je o majicama koje se rade DTG (Direct to Garment) tehnologijom. To znači da se aplikacija na tekstil nanosi direktno i to ekološkim bojama koje su na vodenoj bazi.

https://www.instagram.com/p/BzsTtioBrZE/

Vratimo se na modu i stavove.

“Osim što želimo da izađemo iz okvira, da ‘pobijedimo’ uniformisanost. Jedako nam je bitno da naši kupci nose kvalitetne pamučne majicama koje su izrađene od 95 posto pamuka, sa samo 5% elastina i to zajedno s kvalitetnom štampom garantuje kvalitet. A ako nas pitate kome su namijenjene naše majice odgovor je svima onima koji odijevanjem žele da izraze svoju kreativnost i karakter, da pošalju neku poruku, izraze stav”, kažu Kristina i Predrag.

Zaboravite na to da su majice s printom i natpisima namijenjene samo mlađoj populaciji ili da su dio isključivo street stylea. Danas je to ozbiljan trend!

“Ovaj komad garderobe uklapa se u svaki outfit i sa svojim natpisima i sloganima učiniće vas i vašu kombinaciju posebnom. Ako se ne plašite da budete drugačiji, pitaćemo vas samo jedno – ‘oš majicu”, kažu naši prijatelji i partneri Meetupa u Sarajvu.

Naše čitateljice nosiće ove majice…

[smart-grid]

[/smart-grid]

I da!

Majice možete pogledati i naručiti posredstvom Facebook stranice Oš majicu / instagram profila @osmajicu ili narudžbom e-mailom na adresu [email protected]

Budi drugačiji!

Budi u Oš majici!

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.