Lotus Joga Fest – od 17. do 19. septembra na Vlašiću

by | 13 Septembra, 2021
Lotus Joga Fest 2020

Lotus Joga Fest ove godine biće održan od 17. do 19. septembra na planini Vlašić, u sklopu kompleksa SRC Sunce.

Znanja tradicionalnih i modernih škola joge, te srodnih disciplina, ove godine će prenositi 14 učiteljica i učitelja koji na Vlašić dolaze iz Sarajeva, Banjaluke i Mostara.

Lotus Joga Fest 2020

Lotus Joga Fest 2020 Foto: PROMO

– Cilj nam je bio kreirati program koji će pružiti što raznovrsniji uvod u svijet joge, i mislim da smo u tome uspjeli. Kao i prošle godine, moderne i tradicionalne škole joge su zastupljene u jednakoj mjeri, a osim šamanskih performansa, dječijih radionica i meditativnih izleta, dodali smo i časove intuitivnog plesa – naveli su iz organizacije Lotus Joga Festa.

Sve učesnice i učesnici biće smješteni u Hotelu Sunce Vlašić na bazi punog pansiona, te će im biti omogućen slobodan pristup wellness sadržajima poput sauna i zatvorenog bazena.

Lotus Joga Fest 2020

Lotus Joga Fest 2020 Foto: PROMO

Lotus Joga Fest nudi individualne i grupne aranžmane sa popustom od 25 % na grupe od minimalno četiri osobe, a novitet ove godine je i Metta aranžman posvećen svim bračnim partnerima. Metta aranžman uključuje sve sadržaje individualnih aranžmana, uz popust od 100 KM u odnosu na individualnu kupovinu i poklon masaže u wellness centru Hotela Sunce Vlašić.

Baš kao i prošle godine, organizatori Lotus Joga Festa će revnosno paziti da obezbijede dovoljno prostora i ispoštuju sve zdravstvene preporuke. Većina festivalskih časova će se održavati na otvorenom prostoru, što će omogućiti poštivanje distance.

Dodatne informacije o festivalu se nalaze na web stranici lotusjogafest.ba, gdje je moguće i prijaviti se za festival. Zainteresovani mogu dobiti informcije i slanjem e-maila na [email protected] ili pozivom na +38761518640.

PROMO

PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.