Manekenka Elvisa Muratović ponovo na malim ekranima!

by | 21 Januara, 2022
Elvisa Muratovic OBN

Elvisa Muratović, manekenka i model, ponovo je na malim ekranima! Za kratko vrijeme osvojila je simpatije Bosanaca i Hercegovaca, a uskkoro je gledamo na OBN-u.

Na domaćim televizijskim stanicama ima dosta lijepih i atraktivnih voditeljica. One svojim izgledom svakodnevno plijene pažnju gledalaca ispred malih ekrana.

Elvisa Muratović ponovo na malim ekranima

OBN televizija početkom februara počinje s emitovanjem nove sezone popularne kulinarske emisije “Stol za 4”, a upravo u ulozi voditeljice i domaćice biće Elvisa.

Dvadesetdevetogodišnja ljepotica gledaoce je osvojila harizmom, a za novu sezona “Stola za 4” ističe da će se razlikovati od prethodne.

Prije televizijskog posla Elvisa je radila kao model, a sa samo osam godina prvi put se našla pred fotoobjektivom. Iskustvo u manekenstvu pomoglo joj je u angažmanu na OBN-u u smislu ponašanja pred kamerom i savladavanja treme.

Elvisa Muratović OBN

Foto: OBN

“Bavila sam se manekenstvom i modelingom, ali to nije nešto što je značajno uticalo da budem izabrana kao lice OBN-a. Na OBN-u su u meni prepoznali i druge kvalitete i vidjeli osobu koja će moći da vodi jedan od najbitnijih projekata. Za ovakav projekat potrebna je povezanost s ljudima, srdačnost i toplina”, govori Muratović.

Kako se snalazi u kuhinji?

Kazala je i kako se ona snalazi u kuhinji, te koja su joj jela omiljena.

“Od ranog djetinjstva se kod mene rodila ljubav prema kulinarstvu, naročito pripremi kolača i torti. Uvijek sam bila uz majku, pratila kako kuha i učila od nje. Sa 14 godina sam napravila prvu pitu. Sjećam se, spremala sam zeljanicu koja je bila ukusna, iako jufka nije bila tanka kao mamina. Inače sam ljubitelj povrća i ribe, ali su peciva i slatkiši nešto čemu teško odolim. Veliki sam ljubitelj čokolade”, iskrena je atraktivna voditeljica OBN-a.

Elvisa Muratović OBN

Foto: OBN

Muratović još uvijek nije upoznala muškarca svog života.

“Fizički izgled partnera mi je bitan, ali nije presudan. Da bi me osvojio, muškarac prije svega mora biti dobar i iskren čovjek. Ostvaren i duhovit. Muškarac u pravom smislu te riječi. Neko ko će učiniti da se uz njega osjećam voljenom, sretnom i zaštićenom. Neko ko se raduje životu i zna uživati u sitnicama. Da mi bude partner i prijatelj s kojim ću dijeliti sve, i dobro i loše”, kaže domaćica “Stola za 4”.

ljepotaizdravlje.ba

OBN PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.