Na Željezničkoj stanici Sarajevo održana modna revija u sklopu 46. Leda BH Fashion Weeka

by | 25 Juna, 2024

Odabir željezničke stanice Sarajevo kao jedne od lokacije za održavanje najvećeg modnog događaja 46. Leda BH Fashion Week Sarajevo u sebi nosi višestruku simboliku

Željezničkoj stanici Sarajevo, jednom od simbola glavnog grada Bosne i Hercegovine, želili su vratiti sjaj i da ponovo bude najprepoznatljivije mjesto susreta kao nekada.

46. LEDA BH FASHION WEEK SARAJEVO LIVE & DIGITAL EDITION ovog puta je održano u periodu od 21.06. – 25.06.2024 godine, te je čak 45 afrimiranih i neafrimiranih dizajnera predstavilo svoje kolekcije kroz izložbe i revijalne izložbe na najvećem modnom događaju u našoj zemlji, na tri atraktivne lokacije Međunarodni aerodrom Sarajevo, Sarajevo Tower i Željeznička stanica Sarajevo.

Platforma 1 Željezničke stanice Sarajevo se pretvorila u najdužu modnu pistu ikada u Sarajevu na dan 23.06.2024. godine kada je svoje nove kolekcije predstavila Casa di Campara Atelier, Melluso Concept Store i modna dizajnerica i dobitnica “International Design Award” u Los Angelesu Lucija Čolak.

Svečano zatvaranje 46. LEDA BH Fashion Week Sarajevo održano je 24.06.2024. godine, za koje su VIP zvanice imale specijalne Train ticket kako bi pristupili spektaklu modne kreativnosti u Končar vozu i na najdužoj modnoj pisti, koje su priredili mladi umjetnik i dizajner Robin Fierce i naša istaknuta dizajnerica Emina Husedžinović Ibrahimović.

ljepotaizdravlje.ba

PROMO