Najavljujemo: Wine EnoGastro Vip Event

apr 12, 2021 PROMO

Međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca

Enogastronomski vrhunski doživljaji
Svaki tjedan, event jedan!

Dok se razni događaji i manifestacije otkazuju zbog korona-krize, Wine Vip Event i ove godine planira organizovati hvalevrijedne projekte u domeni turizma i ugostiteljstva. Nakon četiri godine i 17 uspješno organizovanih događaja, agencija RICERCA MERCATO dodatno je obogatila ponudu i sadržaj svojih evenata što je rezultiralo promjenom imena samog događanja – Wine Enogastro Vip Event.

Foto: Wine EnoGastro Vip Event
Foto: Wine EnoGastro Vip Event

Osnovni cilj ove međunarodne konferencije vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca je edukacija, podizanje kvalitete usluge i međusobno povezivanje proizvođača/ponuđača i ugostiteljsko-turističkog sektora. Kako bi taj cilj i ostvarili, Wine Enogastro Vip Event ovog će juna okupiti vrhunske vinare i vinogradare, enologe, edukatore i vodeće lokalne proizvođače gastronomskih delicija kako bi ih povezali s ugostiteljima, hotelijerima te turističkim radnicima.

Foto: Wine EnoGastro Vip Event
Foto: Wine EnoGastro Vip Event

Iako je u “novom normalnom” nepredvidljiost postala pravilo, a ne izuzetak, RICERCA MERCATO ne smatra to opravdanjem da kompletan ugostiteljsko-turistički sektor prestane raditi na eudkovanju i poboljšanju ponude i usluge. Upravo iz tog razloga ova lijepa priča ne staje niti tokom ovih izazovnih vremena. Ova želja za poboljšanjem i napretkom hrvatskog ugostiteljstva, hotelijerstva i turizma generalno nije prošla neprimijećeno niti od strane Hrvatske turističke zajednice, Hrvatske obrtničke komore i Hrvatske gospodarske komore koji su partneri događaja, a Ministarstva turizma i Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske su pokrovitelji.

Foto: Wine EnoGastro Vip Event
Foto: Wine EnoGastro Vip Event

Ovaj jedinstveni i drugačiji event biće održan u hotelima i restoranima koji imaju adekvatne otvorene i natkrivene terase i prostore kako bi se mogle zadovoljiti sve potrebne epidemiološke mjere. Ove godine, gradovi domaćini Wine EnoGastro vip eventa su:

  • Rijeka (02.06.2021)
  • Zadar (09.06.2021)
  • Poreč (17.06.2021)
  • Split (23.06.2021)
  • Zagreb (01.07.2021)

Gosti će moći uživati u enogastronomskim radionicama i prezentacijama koje će voditi vrhunski međunarodni i hrvatski predavači, sommelieri, barmeni, chefovi i baristi; dok će između predavanja i radionica, svi gosti imati priliku degustirati proizvode svih izlagača te se s njima poslovno povezati i dogovoriti saradnju. Na samom kraju programa slijedi tradicionalna degustacijska edukativna večera sljubljivanja hrane i vina.

Organizator se nada kako epidemiološka situacija neće onemogućiti održavanje ovih događaja i da će ovog lipnja uistinu biti kako je i rekao: svaki tjedan, event jedan!

Promo

Wine EnoGastro Vip Event PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.