OBN jesenja shema – “Stol za 4” ponovo je tu!

by | 17 Septembra, 2021

Koncept emisije “Stol za 4” bio je promijenjen je zbog pandemije koronavirusa. Ekipa OBN televizije odlučila je izbjeći rizike i snimati online izdanje zbog društvene odgovornosti koju ima TV stanica sa nacionalnom licencom. Kada se situacija s virusom popravila, odlučeno je da se najpopularnija domaća emisija vrati na stare staze slave.

Ekipa ponovno snima kod kandidata sa novom voditeljicom Elvisom Muratović, uz sve predostrožnosti u vezi s koronavirusom. Po reakcijama gledalaca jasno je kako su to jedva čekali i da im se sviđa. Kandidati su takođe bili nestrpljivi da opet učestvuju u “Stolu za 4” kakav je on oduvijek bio.

“Sada su svi oprezniji sa svim stvarima u životu, pa tako se i ovdje trudimo sve snimiti u terminu i ne zadržavati se previše na određenim lokacijama i sa puno ljudi. Neka su nova vremena i novi uslovi rada, pa je sve drugačije”, kaže Elvisa.

Maja Munda je dugo vremena bila dio ekipe “Stol za 4”, ali sada će se pojaviti nova lica. Osim Elvise koja već vodi projekat, pojaviće se još jedna voditeljica. Emisija će stići u sve krajeve BiH, gdje je već snimljen prvi dio nove sezone koja je upravo počela.

Vrijeme je da mnogi TV debitanti pokažu svoje kulinarske sposobnosti. Svi se mogu prijaviti za učestvovanje u emisiji na telefon: 063 386 962, SMS porukom ili viberom i whatsappom.

Pobjednik svake emisije osvaja 300 KM, a svi koji učestvuju 100 KM. Tu su i vrlo vrijedna vrijedne robne nagrade naših sponzora koje kandidati dobijaju na ruke. Ekipa “Stola za 4” očekuje sve raširenih ruku.

OBN

OBN PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.