Odlična maskara je neizostavni dio svakog makeup looka

by | 5 Avgusta, 2022

Avon predstavlja nove Ultra Volume maskare – klasičnu i vodootpornu

   Odlična maskara je neizostavni dio svakog makeup looka, naročito tokom ljeta kada nam je potrebno da bude otporna i moćna

Avon – Ultra Volume maskare

Ljeto je vrijeme kada smo najaktivniji – od jutra, dnevnih obaveza u vrelom gradu, večernjih izlazaka, pa sve do uživanja na bazenima ili obalama rijeka i mora. Baš takvi topli dani zahtijevaju pouzdane makeup saveznike koji će zajedno sa nama ići kroz sve aktivnosti, a naročito nam je potrebna maskara koja nas neće iznevjeriti ni u gradu, ni na odmoru. Znajući da nam je potrebno da se opustimo, zaboravimo na ogledalce i ne razmišljamo o korekciji maskare, Avon predstavlja nove Ultra Volume maskare – klasičnu i vodootpornu, za potpuno bezbrižno ljeto.

Stvorena za momentalno izraženi volumen trepavica koji traje cijeli dan*, Ultra Volume maskara obogaćena je prilagodljivom formulom sa uljem marule, koja ističe i njeguje trepavice. Dok volumen otporan na toplotu, pa čak i plivanje pruža Ultra Volume vodootporna maskara koja sadrži ekstrakt bambusa i sa nama će izdržati svaki ljetni izazov. Obje maskare su dostupne u dvije nijanse – Blackest Black i Brown Black.

Njihova četkica prilagođena je oku i savršeno prijanja uz trepavice, kako bi istakla volumen od korijena do vrha, dok ekskluzivna AmpliFibre tehnologija omogućava da vlakna različitog oblika i veličine kreiraju gust omotač oko svake trepavice.

Istaknut volumen sa ultra izraženim trepavicama je definitivno obavezan ovog ljeta i zato su Ultra Volume maskare neizostavni dio našeg nesesera ovog augusta.

Nove Ultra Volume maskare dostupne su po cijeni od 10,50 KM, u aktuelnoj Avon online brošuri, ali ne zaboravite da kao Avon Član ostvarujete i dodatne popuste.

*Zasnovano na korisničkoj studiji sa 121 osobom

Više saznajte na www.avon.ba


O kompaniji Avon:

Avon se već 135 godina bavi ljepotom na drugačiji način. Avon je kompanija koja spaja ljude, koristeći snagu ljepote kako bi transformisao život žena na bolje. Milioni nezavisnih Avon Članova Kluba širom svijeta prodaju poznate brendove putem svojih društvenih mreža/kanala, gradeći sopstveni beauty biznis u kojem slobodno raspolažu svojim radnim vremenom. Avon se zalaže za rodnu ravnopravnost, osluškuje potrebe žena, glasno govori o problemima i podstiče pozitivne promjene. Preko Avona i Avon fondacije donirano je preko 1,1 milijarde dolara, sa fokusom na borbu protiv nasilja nad ženama i raka dojke. Dio je grupe Natura & Co. Saznajte više na www.avonworldwide.com

Ako želite kontaktirati Avon nazovite 033/55 66 55 ili 033/55 66 56 ili posjetite www.avon.ba Facebook stranica Avona Bosna i Hercegovina: https://www.facebook.com/AvonBosnaiHercegovina/

INSTAGRAM stranica Avona: @avonba

You tube stranica Avona: https://www.youtube.com/user/AvonBosnaHercegovina

ljepotaizdravlje.ba

PROMO/AVON

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.