Održano drugo izdanje Lotus joga festa

by | 20 Septembra, 2021

Proteklog vikenda u kompleksu SRC Sunce na Vlašiću održano je drugo izdanje Lotus Joga  festa, trodnevnog festivala joge i zdravog načina života.

Sve učesnice i učesnici učestvovali su  u više od dvadeset časova joge i popratnih aktivnosti poput intuitivnog plesa, meditativnih izleta i šamanskih performansa.

Časove su vodile učiteljice i učitelji iz Mostara, Banjaluke i Sarajeva.

Foto: PROMO

“Uspjeli smo u svojoj namjeri da unaprijedimo formulu Lotus Joga Festa i realiziramo još veće i sadržajnije izdanje festivala. Već sada možemo govoriti o brandu Lotus Joga Festa i njegovom značaju za turizam Vlašića. Ugodno smo iznenađeni uistinu velikom medijskom zainteresovanošću, kao i posjetama medijskih ekipa iz redakcija širom Bosne i Hercegovine”, izjavio je Srđan Duletić iz organizacije Lotus Joga Festa.

Sve učesnice i učesnici su bili smješteni zajedno sa učiteljicama i učiteljima u Hotelu Sunce Vlašić.

Foto: PROMO

Razlog tome je, kako Duletić navodi, želja da se kroz blisku komunikaciju i razmjenu iskustava ostvari snažna kohezija između svih učesnika.

“Cilj nam je ojačati zajednicu i širiti ideju o blagotvornosti joge. Joga ne treba ostati aktivnost kojom se bavimo jednom godišnje na Vlašiću, već Vlašić treba biti polazna tačka iz koje će zaljubljenici u jogu djelovati u svojim lokalnim zajednicama”, izjavio je Duletić.

Foto: PROMO

Priča o jogi na Vlašiću nastavlja svoj put – treće izdanje festivala biće održano 2022. godine, a sve dodatne informacije, kao i early bird ponude zainteresovane/i će moći pronaći na
www.lotusjogafest.ba i na društvenim mrežama Facebook i Instagram pod korisničkim imenom @lotusjogafest.

Foto: PROMO

ljepotaizdravlje.ba

PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.