Orthomol Beauty: Sve što trebaš. Svaki dan. Jer želiš biti posebna!

by | 10 Juna, 2022
Orthomol beauty

Orthomol Beauty je novi napitak ljepote, jer samo Orthomol Beauty kombinuje kolagen i hijaluronsku kiselinu na inovativan način.

Koža je odraz naše duše. Kako vrijeme prolazi, koža gubi svoju elastičnost, zategnutost i vlagu. Dolazi do smanjenja proizvodnje kolagena i sadržaja hijaluronske kiseline u koži i vezivnom tkivu, što dovodi do vidljivih promjena.

Naša koža stari. Ponekad i mnogo ranije nego što mislimo. Vanjski faktori kao što su sunce, okolina, pušenje i neuravnoteženost ishrane mogu doprinijeti starenju, ali i unutrašnji faktori kao što su geni, hormoni i nošenje sa stresom. Dobra vijest je da uticaj ovih faktori može biti kontrolisan i suzbijen, s pozitivnim rezultatima.

Orthomol beauty

Orthomol Beauty je dodatak prehrani s jedinstvenim kompleksom koji uspijeva dekodirati i preoblikovati “tajne ljepote”. Sadrži važne mikronutrijente za kožu, kosu i nokte. Samo Orthomol Beauty kombinuje kolagen i hijaluronsku kiselinu sa inovativnim kompleksom fitamina Q10. Osim njih sadrži i savršenu kombinaciju esencijalnih vitamina i koenzim Q10 s fitoekstraktima masline, kao i biotin, cink i selen. Kožu i vezivno tkivo opskrbljuje hranjivim tvarima koje obnavljaju elastičnost, zategnutost i vlažnost. Orthomol Beauty podržava ljepotu kože iznutra tako da može zasjati izvana. Polifenoli sadržani u fitoekstraktu masline savršen su zaštitni mehanizam i jedan od razloga zašto ona i živi tako dugo. Stoga je ovaj fitoekstrakt važan element ove formule ljepote uz kolagen koji daje strukturu i snagu koži.

Orthomol beauty

Orthomol Beauty predstavlja dodatnu podršku vašoj ljepoti. Sve što trebaš. Svaki dan. Jer želiš biti posebna.

• Inovativni napitak ljepote s jedinstvenim kompleksom
• Savršena kombinacija esencijalnih sastojaka
• Potpomaže elasničnost kože
• Smanjuje dubinu bora
• Poboljšava hidrataciju kože

Orthomol Beauty dolazi u formi bočice spremne za upotrebu. Sadržaj bočice uzeti svaki dan uz ili nakon obroka. Dostupna pakovanja za 7 ili 30 dana.

Orthomol beauty

ljepotaizdravlje.ba

PR