Osvježavajuća svoja – Novi dizajn i limenke u porodici Sky pića

Novi dizajn i limenke Sky u porodici Sky pića

by | 15 Jula, 2021
Novi dizajn limenke Sky pića

U ljeto 2021. godine porodica Sky pića ulazi sa dva značajna noviteta koja su osvježila cjelokupni vizuelni identitet i ponudu ovog brenda. Riječ je o novom dizajnu i novom pakovanju

Sky Cola, Sky Cola Zero, Sky Lemon i Sky Orange sada dolaze u posve drugačijem izdanju – s novom etiketom i u PET bocama koje su osim po dizajnu posebne i zbog smanjene težine ambalaže u prosjeku za 10%.

Na ovaj način brend Sky je pokazao da ide u korak sa svjetskim trendovima kada je o očuvanju okoliša riječ i pridružio se svojim prethodnicima iz grupe pića Fortenova grupe, koji su u skladu sa strategijom održivosti grupacije iskoristili savremena inovativna rješenja i smanjili gramažu PET-a.

Novo Sky pakovanje sleek limenke

Osim toga, kompanija Sarajevski kiseljak s ponosom predstavlja i novo Sky pakovanje – sleek limenke od 330 ml koje će na tržištu biti dostupne u Cola i Cola Zero okusu. Zahvaljujući ovoj ambalaži jedinstveni okus Sky Cole uravnotežene slatkoće i ugodne pucketavosti mjehurića bit će idealno sačuvan bilo da ste u pokretu ili kod kuće.

Novi dizajn limenke Sky pića

Sky Cola i na ovaj način ostaje dio raznolikog društva, ali dosljedna svom karakteru i osvježavajuće svoja. Limenke su, takođe, pogodne za recikliranje što je još jedan dokaz opredijeljenosti proizvođača za brigu o okolišu i buduće naraštaje.

Novi vizuelni identitet Sky proizvoda potpisuje renomirana švajcarska agencija Ard SA, koja novim dizajnom etikete simbolizuje snove i viziju ovog brenda, naglašava njegov pozitivan stav, pomaže mu da ostvari ciljeve i ostane dosljedan sebi.

Do kraja godine kupce očekuje još noviteta u Sky asortimanu.

PROMO

PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.