Peglanje je ponovo u modi

by | 5 Maja, 2022

„Peglanje može da pričeka…“

Lista najomraženijih kućanskih poslova razlikuje se od osobe do osobe, ali pri vrhu popisa gotovo se uvijek nalazi – peglanje odjeće! Mnogi prevrću očima kad se poznata „stolica“ napuni odjećom koja zahtijeva posebnu njegu, tako taj zadatak uvijek odgađaju za sutra, a kad konačno na red dođe peglanje, pojavljuju se novi izgovori.

Sigurni smo da ste se pronašli u rečenici iznad! Razumijemo vas, rijetki su oni kojima peglanje i stajanje nad daskom za peglanje predstavlja momenat opuštanja i zadovoljstva. Barem nije do sad!

Peglanje je ponovo u modi Philips Parna stanica 1

Tradicionalne pegle VS parne stanice

Parne stanice postale su neizostavni dio doma u posljednjih nekoliko godina. Iako se teško odviknuti od dobre stare pegle, parne stanice karakteriše ispuštanje veće količine pare, a veliki rezervoar za vodu nudi mogućnost peglanja i do nekoliko sati odjednom.

Takođe, snaga samog uređaja u kombinaciji s parom omogućiće vam da uspješno prodrete u tkaninu, a rezultat je savršeno glatka odjeća bez nabora. Osim savršeno ispeglane odjeće, parne stanice imaju i higijenski učinak jer dubinski uklanjaju sve bakterije. Zvuči dobro, zar ne?

U to se uvjerila i Ilda Humić, modna menadžerica i influenserica kojoj peglanje više ne predstavlja izazov. Otkad ima svoju Philips PerfectCare parnu stanicu, peglanje je brže, lakše i efikasnije, što joj ostavlja više slobodnog vremena za uživanje sa porodicom i prijateljima.

Peglanje je ponovo u modi Philips Parna stanica 1

Foto: Ilda Humić

Zašto je Philips PerfectCare parna stanica efikasno i pouzdano rješenje?

Slušajući zahtjeve kupaca i razvijanjem tehnoloških inovacija, Philips je predstavio svoju najnapredniju parnu stanicu do sada! Parna stanica štedi dragocjeno vrijeme i energiju te je uprkos većoj cijeni u odnosu na tradicionalne pegle, dugoročno značajno isplativija. Šta Philipsova parna stanica ima, a druge nemaju?

Philipsovih pet za WOW efekat

#1 Pozdravite se s pregorijevanjem i podešavanjem temperature! Parna stanica ima jedinstvenu optimalnu temperaturu za sve materijale, odnosno postavku koja će da spriječi progorijevanje i u kombinaciji sa snažnim mlazom pare će da da savršene rezultate. Peglajte bezbrižno bez razmišljanja o oštećenju vaše omiljene odjeće uz Philips OptimalTEMP!

#2 Jednom kad se odlučimo da se uhvatimo u koštac s hrpom odjeće, problem nam zadaje mali rezervoar za vodu zbog kojeg moramo često da prekidamo peglanje kako bi ulili dopunu. Philips PerfectCare stanica uspješno je riješila i ovaj problem! Rezervoar kapaciteta do 1.8L vode osigurava do 2 sata naprekidnog rada, a kad se rezervoar za vodu isprazni, svjetlosni indikator podsjetit će vas da nadopunite vodom iz česme. Parna stanica će najoptimalnije da radi ako stavite vodu iz česme i destilovanu vodu u omjeru 1:1.

#3 Tajno oružje Philipsove parne stanice je snažan i neprekidan mlaz pare zbog kojeg je peglanje tvrdih nabora brže i efikasnije nego ikada! Također, para se sama ispušta i prilagođava brzini peglanja što znači da kada parnom stanicom brže prelazite preko tkanine, para i pritisak postaju jači. Opustite se i uživajte u laganom peglanju prepustivši pegli brigu o pari!

#4 Koliko ste sebi samo puta postavili pitanje „Da li je pegla sigurno isključena iz struje“ nakon što ste napustili dom? Više nećete morati! Philips PerfectCare stanica brine o sigurnosti i štednji energije, stoga ako je neaktivna 10 minuta parna stanica se samostalno gasi.

#5 Konačno, Philipsova parna stanica ističe se i besprijekornom estetikom! Vrhunski moderni dizajn uklapa se u svaki prostor, a zbog težine od svega 800 grama, izuzetno je lagana i ugodna za rukovanje, čak i prilikom vertikalnog peglanja zavjesa ili obješene odjeće.

Peglanje je ponovo u modi Philips Parna stanica 1

Foto: Ilda Humić

Sad kad smo vam otkrili moć Philips PerfectCare 8000 parne stanice, vjerujemo kako peglanje više nećete da odlažete za sutra! Philipsova napredna tehnologija omogućava 40% brže peglanje u odnosu na tradicionalnu peglu, stoga peglanje čini bržim, lakšim i zabavnijim. Uživajte u svakom pokretu pametne pegle i dajte svojoj odjeći željeni WOW efekat!

Svoju omiljenu parnu stanicu potražite ovdje.

ljepotaizdravlje.ba

PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.