Poslušajte novu pjesmu Ilme Karahmet „Ginem ponosno“

by | 1 Decembra, 2022

Ilma Karahmet za kraj godine publici donosi svoju najemotivniju pjesmu do sada

Odlučila je da ovu, za nju uspješnu godinu zaokruži i svoje obožavatelje obraduje sa pjesmom za koju su mnogi rekli da će do sada biti najveći Ilmin hit.

Pjesmu ‘Ginem ponosno’ pisao je autor sa kojim je Ilma do sada najviše radila. Bane Opačić smatra Ilmu jednom od najperspektivnijih mladih pjevačica a pored ove pjesme autor je i njenih velikih hitova ‘Neko nije’ i ‘Nešto tvoje’, dok je za aranžman zadužen Marijo Pajić. Kako provjeren tim ne treba mijenjati i ovaj put su zajedno stvorili magiju za koju Ilma kaže da je od početka znala da je ovo pjesma s kojom želi najaviti svoj prvi album.

”Ponosna sam na našu dosadašnju saradnju i zaista sam sretna da svaki put uspjevamo pomjeriti granice koje smo prethodno sebi postavili. Danas je jako teško doći do kvalitetne i dobre pjesme, ali Bane je pravaadresa za mene, jer su nam se energije poklopile. Svi mi koji se bavimo ovim poslomčesto dolazimo u situaciju da se pitamo šta to snimiti i kakvu pjesmu odabrati. Usvakom slučaju, obzirom da ne jurim trendove, želim graditi svoji stil po kom me većmnogi prepoznaju. Pjesmom ‘Ginem ponosno’ najavljujem svoj album prvijenac i jedva čekam da u 2023. čujete šta sam vam pripremila.”

Pjesma i spot ‘Ginem ponosno’ su premijerno prikazani u četvrtak 01.12. na Ilminim društvenim mrežama dok će Tuzlanke i Tuzlaci prvi moći da je poslušaju uživo na Ilminom koncertu koji će se desiti na Trgu slobode, 09.12. u 21:00h.

Spot je sniman više od 23 sata na nekoliko lokacija u Beogradu u produkciji Area7 Entertainment, a prijatelj cijelog projekta je BH telecom.

 

ljepotaizdravlje.ba

PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.