Gala Home vas daruje: Predstavljamo vam kuhinjske nape ELICA

by | 14 Juna, 2022
napa elica

Kuhinjske nape važan su dio svake kuhinje, a posebno u stanovima gdje je teško provjetravati ili postići dobru ventilaciju. Za sve one kojima je važan snažan vizuelni utisak tu su nape branda ELICA koje karakterišu elegantne linije i jednostavan dizajn! 

napa elica

Kuhinjske nape Elica: Spoj dizajna i funkcionalnosti

Ovaj italijanski brand napa poznat je po inovativnosti i lijepom dizajnu! Danas vam pažnju skrećemo na model Elica Stripe BL/A/60/LX koja upravo zbog svog oblika pruža potpunu slobodu kretanja te se može savršeno poravnati s kuhinjskim elementima, nudeći slobodu korištenja prostora potrebnog za kuhanje!

napa elica

Inovativnost i vrhunska estetika

Takođe, ova napa ima bitnu prednost – ona zrak izvlači i donjim dijelom odvoda nape i prednjim prorezom panela.

Gala Home nudi prodaju Elica napa, a njihovo stručno i profesionalno prodajno osoblje i online korisnička podrška stoje vam na raspolaganju za pitanja i savjete pri prezentaciji i odabiru napa.

Gala Home ponudu Elica napa možete pogledati na Gala Home WEB Shop linku

gala home logo

U saradnji sa Gala Home – najsretnijem/najsretnijoj od vas poklonićemo Elica Stripe BL/A/60/LX napu širine 60 cm. U darivanju možete učestvovati na našem Instagram profilu @ljepotaizdravlje gdje su objašnjeni uslovi za učešće u giveaway-u. Napominjemo da će dobitnik/dobitnica biti izvučena slučajnim odabirom uz pomoć stranice Random Picker.

Poklon za vas: Napa Elica Stripe BL/A/60/LX

 

ljepotaizdravlje.ba

PROMO