SENSATION ima novi izgled

by | 8 Oktobra, 2020

Omiljeni Sensation okusi limeta kiwano, zova limun i dunja kruška od sada su dostupni u novom zabavnijem dizajnu

Kada želite okusiti malo drugačiji, zabavniji život i osjetiti promjenu, ponekad je samo dovoljno pustiti kočnice i otpustiti pritisak. Zato, spremite se za novitete i prepustite se senzaciji. Gazirano osvježavajuće bezalkoholno piće Sensation poznato je po inovativnim i ukusnim kombinacijama okusa, a sada predstavlja svoj šareniji i zabavniji oblik u novom dizajnu etikete na koji niko neće ostati ravnodušan.
Jarke, žive i dinamične boje novog dizajna Sensation upravo oslikavaju senzaciju okusa koja se krije iza zabavne etikete. Neodoljivo osvježenje, koje nam daje osjećaj slobode, potiče nas da živimo u trenutku i potpuno mu se prepustimo.

Omiljeno piće dobro poznatih okusa, sada obučenih u novi „outfit“, u trgovinama vas čeka u PET pakovanjima od 1,5 l i 0,5 l, a u ugostiteljskim objektima u staklenom pakovanju od 0,25 l.

U našoj svakodnevici ponekad ponestane boja, zato je Sensation piće koje donosi osjećaj slobode, zabave i promjene koja dolazi kada samo malo pustimo kočnice i otpustimo pritisak. Pronađite Sensation i prepustite se senzaciji!

Tekst i foto: PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.