Stanite na put opadanju kose!

by | 1 Decembra, 2022

Dizajnirani od strane švicarskih stručnjaka za njegu kose, inovativni REVALID® proizvodi efikasno rješavaju problem gubitka kose i potiču zdrav rast dlake

Normalni ciklus rasta dlake podrazumijeva rast, odmor i opadanje. Osobe koje imaju zdravu kosu gube u prosjeku između 70 i 100 dlaka dnevno. Svaki gubitak iznad ovog može prouzrokovati prorjeđivanje kose, čak i ćelavost, što se može desiti iznenada ili postepeno. Takvi simptomi mogu ukazivati na poremećaj u ciklusu rasta dlake i u tom slučaju konsultacija s ljekarom je neizostavna.

REVALID® švicarska linija proizvoda – šampon, serum i kapsule – pokazala se kao veoma efikasna u slučaju opadanja kose. Šampon i serum namijenjeni su tretiranju kose spolja, dok se kapsule koriste za njegu iznutra. Proizvodi za spoljašnju njegu bazirani su na inovativnom, aktivnom sastojku – Redensyl®-u, koji dokazano oživljava ćelije u folikulima odgovornim za rast kose.

REVALID® Stimulating Shampoo (1) omogućava nježno čišćenje, hidrira i jača kosu i –savršena je uvertira zatretman protiv opadanja  kose REVALID® serumom.

REVALID® Regrowth Serum (2) pospješuje rastdlake i smanjuje opadanje,doprinoseći stvaranju do 28.000 novih dlaka nakon tri mjeseca svakodnevne primjene, što je potvrđeno kliničkim ispitivanjem.

Suplementacija u formi kapsula može biti podrška jačanju kose iznutra. Unaprijeđena formula

REVALID® HAIR COMPLEX kosa i nokti (3) sadrži vitamin B1, B6, D3, minerale (poput cinka, bakra i željeza), biljneekstrakte, kao i biotin. U sastavu kapsula nalaze se i amino kiseline metionin i cistin koje su značajne zaizgradnju keratina koji činido 90% sastava dlake.

 

 

 

Ovaj članak je sponzorisan od strane kompanije Ewopharma d.o.o. Sarajevo.
Šifra materijala: 032-EWO-2022-BH
Datum pripreme materijala: Oktobar, 2022.

ljepotaizdravlje.ba

PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.