TV OBN postavlja standarde: Dolazi najbolja arapska serija

by | 4 Oktobra, 2021

Arapski svijet zadnjih godina otkriva potencijal sapunica. U tome prednjači Libanon, u kojem cvjeta produkcija sjajnih serija koje upravo dolaze pred gledaoce u BiH posredstvom Televizije OBN.

S ozbzirom na to da se TV OBN vodi sloganom “najbolje serije su kod nas” – trude se da te riječi i opravdaju. Uz poznate naslove: “Amanet”, “Zakletva” i “Hrabro srce” sada uvode novitet, libanonske sapunice koje odišu dušom i strašću. Prvu će, od 6. oktobra emitovati sjajnu seriju “Jesma” s najvećom arapskom zvijezdom Motasem Al Naharijem i bišom miss Libanona prelijepom Valerie Abou Chacrom.

Foto: OBN Promo

Prepuna strasti, intriga i porodičnih tajni ova serija će vas prikovati uz TV ekrane. Motasem igra mladog preduzetnika Faresa koji se nakon stradanja roditelja vraća u rodni kraj nastaviti porodični ugostiteljski biznis i tamo se zaljubljuje u prlijepu Jesmu. Međutim, njihova će početna sreća početi blijediti kada Fares sazna kako je moguće da je Jesmin otac kriv za nesreću njegovih roditelja.Agonija između dvije porodice prijeti da ugrozi najveću ljubav u životima mladih ljudi?

Hoće li Jesma i Fares biti spremni odreći se porodične osvete zbog novonastalih ljubavnih osjećaja?

Motasem Al Nahari je ultimativna zvijezda arapskog svijeta. Ovaj Sirijski glumac na privremenom je radu u Libanonu zbog poznate situacije u kojoj se nalazi njegova domovina. Od tamo je sa trudnom suprugom prebjegao za Libanon.

Valerie Abou Chacra je bivša Miss Libanona iz 2015. godine. Na izboru za Miss Svijeta ušla je u Top 5 finalistica, što je najbolji rezultat za ovu arapsku zemlju ikada. Vodila je neke show programe na televiziji, učestvovala je u TV showu “Ples sa zvijezdama” i omiljena je javna ličnost.

Ova kombinacija obećava zaista kvalitetan i moderan TV program koji kreće u srijedu 6. oktobra u 20.55 sati odmah nakon serije “Amanet”.

OBN Promo

OBN Promo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.