Podravka temeljci za ukusna jela

by | 7 Maja, 2015

Pronašli ste, dobili, čuli, pročitali i zapisali odličan recept i jedva čekate da ga pripremite, ali kad u receptu naiđete, među sastojcima, naveden temeljac (pileći, teleći, kokošji, goveđi, riblji, povrtni i sl.), pitate se: kako ga pripremiti, u čemu leži tajna? Da biste dobili vrhunsko jelo koje u sebi sadrži temeljac, potreban vam je vrhunski temeljac.

Podravka-Jelly-Chicken4

Šta je to temeljac?

Temeljac je vodena podloga (ekstrakt) dobiven kuhanjem mesa ili povrća ili morskih proizvoda ili začinskog bilja, a koristi se tijekom kulinarske obrade za davanje karakterističnih svojstava drugim jelima.

Kako se priprema temeljac za neku određenu juhu, umak, rižoto i sl.?

– trebamo dobre i kvalitetne namirnice
– dobru volju
– puno vremena

Upravo se Podravka pobrinula da uz svoj ubrzani životni tempo ne morate trošiti vrijeme na nabavku mnogobrojnih namirnica, a da ne pričamo o dugotrajnosti pripreme temeljca kod kuće koja traje i do 6 sati.

Podravka-Jelly-Chicken4

Pripremili smo za vas temeljce koje karakterizira miris i aroma dugo kuhanog mesa, kostiju i povrća, baš poput pravog domaćeg, tradicionalnog bujona koji zahtjeva višesatnu pripremu, a za koju suvremenim domaćicama nedostaje vremena i energije. 

Novi Podravkini temeljci

Podravkini temeljci za jela potpuno su nova generacija kategorije bujona pripremljeni od najkvalitetnijih sastojaka, a to su naravno vrhunsko kvalitetno meso, kosti, povrće i začini. Njihova primjena vrlo je praktična te na brz i jednostavan način obogaćuju okus svih povrtnih, mesnih jela, variva, rižota, umaka, juha i sl. Njihova konzistencija garantira odličnu i ravnomjernu topljivost – dodaju se izravno u vodu ili posudu, ili se rastope u vodi i koriste za podlijevanje jela.

4 okusa temeljaca

– Povrtni

– Kokošji

– Goveđi

– Riblji

Pakiranje sadrži 4 komada u jednoj komercijalnoj kutiji. 1 kom = 28 g. S obzirom na trendove u prehrani sastav proizvoda nudi i sljedeće benefite:

– bez dodanih pojačivača okusa

– bez konzervansa

– domaći okus.

Podravka temeljci za jela su:

– odlična zamjena domaćeg bujona/temeljca

– prirodnog su okusa

– savršeno se uklapaju u svako slano jelo

– meke konzistencije su, lako se tope u jelu ili juhi

– mogu se dodavati direktno u jelo ili otopljeni u vodi koristiti za podlijevanje jela

Podravka = tradicija = kvaliteta

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.