Junetina s gljivama

by | 3 Oktobra, 2019

Sastojci:

500 g gljiva
300 g junetine
glavica crvenog luka
2 mrkve
lovorov list
1 dl soka od paradajza
2 kašike brašna
so
biber
2 kašičice mljevene paprike.

Priprema:

Propržite luk na ulju. Kad postane staklast, dodajte mljevenu papriku, mrkvu i meso isječeno na kockice. Dolijte čašu vode i dinstajte oko pola sata pa dodajte isječene gljive. Začinite prema ukusu.

Kad gljive puste vodu, dodajte još malo vode i sok od paradajza. Pred sami kraj, umiješajte brašno umućeno sa malo vode i ostavite još 2-3 minute da kuha.

Izvor: avaz.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.