Pečena piletina sa čorizom by 24Kitchen

by | 10 Januara, 2013

Sastojci:

  • 1 pile
  • 2 komada čorizo kobasice
  • ¾ šoljice zelenih maslina
  • 8 grančica svježeg origana
  • 1 limun
  • 250 g čeri paradajza
  • 12 neoljuštenih češanja bijelog luka
  • 1 kašika maslinovog ulja
  • so i biber

Način pripreme:

1. lsjecite piletinu na komade. U posudu za pečenje stavite papir za pečenje i poređajte komade piletine. Isjecite kobasice po dužini i stavite u posudu.
2. Po mesu rasporedite masline i čeri paradajz. Iskidajte listiće origana i dodajte bijeli luk. Rasporedite i kriške limuna.
3. Na kraju pospite maslinovim uljem i začinite solju i biberom. Stavite piletinu u zagrijanu rernu da se peče na 200 stepeni oko 35 minuta.

Još zanimljivih i ukusnih jela možete pronaći na zvaničnoj Facebook stranici 24Kitchen Serbia!

Izvor: 24Kitchen

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.