Pileći file punjen paradajzom, mozzarellom i bosiljkom

by | 15 Jula, 2019

Sastojci: 

500 g pilećeg filea
200 g mozzerelle
šaka bosiljka
so
biber
bijeli luk u prahu
maslinovo ulje
2 paradajza

Priprema:

Pileća prsa presijecite tako da dobijete džep u koji ćete staviti punjenje. Posolite ih i dodajte bijeli luk u prahu. Mozzarellu i parajdaz izrežite na ploške. Piletinu napunite bosiljkom, mozzerellom i paradajzom.

Tepsiju namastite maslinovim uljem i stavite u nju napunjena pileća prsa. Prelijte ih s još malo maslinovog ulja.

Stavite na vrh još mozzarelle i zapecite na 180 stepeni oko 25 minuta.

Izvor: jutarnji.hr/dobrahrana

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.