Indijska salata

by | 7 Augusta, 2018

Sastojci: 

3 mrkve
malo šparoga
2 tikvice
mala glavica crvenog luka
listovi mente
Za sos
1 kašika bijelog vina
1 kašika senfa
1 kašika majoneze
2 kašike maslinovog ulja

Priprema:

Stavite mrkvu u veliku posudu. Tanko isjecite tikvice, šparogu i fino isjeckajte luk. Pomiješajte povrće u posudi zajedno sa listovima mente.

Pomiješajte vino, senf i majonezu dok ne dobijetu glatku smjesu, a zatim postepeno dodajte ulje, so i biber po ukus. Prelijte salatu i dobro promiješajte.

Ostatak salate može se skladištiti u frižideru do 24 sata.

Izvor: Ženski magazin Foto: Thinkstock

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.