Salata s pečenim tikvicama i chilli papričicom

by | 3 Maja, 2020

Sastojci: 

tikvice
maslinovo ulje
so, biber
bosiljak ili neki drugi suhi začin koji volite
hren (po ukusu)
limun (sok)
chilli papričica

Priprema:

Tikvice dobro operite i nemojte guliti, nasijecite ih na tanke ploške. Stavite ih na papir za pečenje, začinite i pokapajte maslinovim uljem. Zapecite 15-ak minuta na 180 stepeni.

Pomiješajte malo hrena, limunovog soka i maslinovog ulja pa prelijte po još vrućim tikvicama i dodajte komadiće chilli papričice.

Izvor: jutarnji.hr/dobrahrana

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.