Vježbe za unutrašnju stranu butina – uz malo upornosti do savršenih nogu

by | 11 Augusta, 2021

S obzirom da se većina upustila u sređivanje svog tijela na najbolji mogući način, posebnu pažnju posvećujemo treninzima, koji se odnose na problematičnije dijelove tijela, a jedan od takvih zasigurno je i unutrašnja strana butina.

Slaba fizička aktivnost u kombinaciji sa nezdravom ishranom rezultira skupljanjem masnih naslaga na određenim područjima tijela. Jedno od tih područja svakako je i unutrašnja strana butina, sa koje je veoma teško ukloniti masno tkivo i dovesti ovu regiju tijela u formu.

Ovo područje sklono je nakupljanju celulita, a usljed nedostatka fizičke aktivnosti, tkivo gubi svoju čvrstoću. Ako se odlučite da ovu regiju dovedete u red, morate se pomiriti sa činjenicom da je riječ o zaista dugotrajnom procesu, tokom kojeg morate biti uporni, ako želite da rezultati što prije postanu vidljivi. Fitness stručnjaci savjetuju da tijelo prvo dovedete do idealne težine, pa da se pozabavite učvršćivanjem određenih mišićnih skupina, radeći vježbe specifikovane za posebne regije vašeg tijela.

Kombinacija kardio vježbi i posebnih vježbi za unutrašnju stranu butina do ljeta će vašim nogama podariti perfektan izgled i zato je sada pravo vrijeme da sa treningom počnete, ako već niste.

Detaljan trening za ovu regiju tijela, pogledajte ovdje.

lepotaizdravlje.rs

undrey via Getty

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.