Pronašli smo recept za najkremastiji kesten pire!

by | 5 Oktobra, 2022

Nakon tek pečenog, mirisnog kestena, na listi omiljenih slastica nam je – kesten pire. Donosimo vam recept koji će vas oduševiti!

Sastojci:

  • 350 g kestena (pečenih i oguljenih)
  • 1 i po šoljica vode
  • 100 g šećera vanilija ekstrakt ili sjemenke vanilije

Pročitajte i… Znamo kako ispeći kestene u rerni!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli The Swiss Bakery (@the_swiss_bakery)

Priprema:

Ispecite kestene u rerni na 200 Celzijevih stepeni oko 20 minuta. Prethodno im zarežite znak “X” na kori. Ogulite ih i stavite u tavu s vodom, šećerom i vanilijom. Kuhajte miješajući oko 25 minuta. Izmiksajte sve u blenderu i spremite u staklenku.

Uživajte!

ljepotaizdravlje.ba

Instagram, eskymaks / iStock / Getty Images Plus

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.