Kakav je vaš idealan jeans?

by | 24 Februara, 2011

U baš dobrim farmericama osjećate se vitkije, ljepše… nećemo pretjerati ako kažemo čak i – sretnije! Zato, ne žalite vrijeme koje ćete provesti u potrazi za idealnim modelom. a da ipak ne biste morali da isprobate baš svake farmerice u prodavnici, pripremili smo za vas ovaj jeans-vodič:

…Ako ste visoki
Imate sreće! Vama svaki kroj dobro stoji: sa visokim ili niskim strukom, kraćim ili dužim nogavicama… jedino, ukoliko imate koji kilogram viška, izbjegavajte skinny modele.

Gisele Bündchen

… Ako imate “višak” na struku
Lijepo će vam pristajati farmerke sa visokim strukom, a možete nositi i model niskog struka, pod uslovom da obučete bluzu a-kroja.

Jessica Simpson

… Ako ste širi u bokovima
Širina nogavica veoma je važna: najbolje će vam pristajati ravne ili one koje se umjereno šire. U obzir dolaze i skinny farmerice, ali sa dugačkim džemperom.

Katherine Heigl

… Ako imate duži torzo
Da bi vaše noge izgledale duže, upotrijebite dvije čarobne rijeci: boot cut. U pitanju je model farmerica koje su gore uske, a nogavice se blago šire.

Halle Berry

…Ako ste “plus size”
Potražite jednostavan, tamniji model, koji prati liniju tijela (ni preširok ni preuzak). To su ujedno i najudobnije hlače.

America Ferrera

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.