Estetika prostora: Donosimo vam najbolje komade namještaja od ratana

by | 1 Decembra, 2023

Ratan se ponovo vratio u modu i to kao jedan od najvećih trendova sezone. Donosimo ključne komade kojima možete ovom trendu poželjeti dobrodošlicu u svoj dom

Radi se o vrlo estetskom materijalu koji unutar enterijera stvara ugodnu, skandinavsku atmosferu  a u JYSKu smo pronašli nekoliko različitih komada namještaja od ratana, tako da svako može dobiti upravo ono što odgovara njegovom domu.

Komadi namještaja od ratana istovremeno su vrlo privlačani i prozračni, a savršeno se uklapaju u većinu enterijera. Kako se radi o prirodnom materijalu, lako ga je integrisati uz postojeći namještaj kako biste postigli opuštajuću i nenametljivu estetiku.

Prirodna estetika za cijeli dom

Mnogima omiljeni ratan je preplavio društvene mreže u svojim novim i nevjerovatno stylish varijantama koje svaki enterijer čine svježijim, prirodnijim i daje im pomalo boho look. Ovi svestrani pleteni komadi svoju popularnost duguju upravo velikom povratku prirode i sve većoj osvještenosti o važnosti očuvanja životne sredine i održivosti općenito. Zatim, jednostavno se kombinuje pa će sigurno dobro izgledati u bilo kojoj prostoriji, bez obzira na stil uređenja. Kolekcija HALMSTAD fokusirana je na prirodnu estetiku hrastovine, a u kombinaciji sa ratan uzorkom na vratima komoda, ormarića, TV-stalaka do noćnih ormarića i uzglavlja za krevetei svakoj sobi osigurava potpuno novi, svjež izgled.

Prekrasan trio namještaja za odlaganje

Druga kolekcija koju smo pronašli je SALTVIG serija koja se sastoji od prekrasnog trija namještaja izrađenog od visokokvalitetnog jasena i jasenovih komponenti. Kao i u prethodnoj kolekciji, prekrasan uzorak ratana daje namještaju estetski izražaj, a sastoji se od dvije komode i ormarića, koji se savršeno uklapaju u svaku prostoriju gdje postoji potreba da se sklone nepotrebne sitnice.

ljepotaizdravlje.ba

PROMO