5 beauty proizvoda koje bi trebalo da imate u ladici na poslu…

by | 11 Februara, 2018

Ako mislite da ste jedina koja nakon ručka nema više ni traga šminki koju ste precizno i s trudom stavljali na lice prije dolaska na posao, varate se jer su s tim “problemom” upoznato mnogo žena. Kako bismo i kasnije tokom radnog dana uspjeli održati svježinu, mogu nam osim kozmetike iz torbice pomoći i neki “stalni” proizvodi iz ladice radnog stola!

Foto: Pixabay

 

#1 Šampon za suho pranje

Ako vam se dan prije nije dalo da perete kosu ili je zbog velike količine vlage volumen vaše kose nestao i pretvorio je u “rezance”, rješenje za takve probleme nalazi se u šamponu za suho pranje. Šampon za suho pranje vašoj će kosi dati izgubljeni volumen, ali i svježi izgled.

#2 Mini četka za kosu i ogledalo u jednom

Ovaj divni izum već se neko vrijeme nalazi na policama prodavnica. Na jednoj strani nalazi se ogledalo, a na drugoj strani dobijamo i četku. Uz pomoć ovog pomagala vrlo lako možete ukrotiti svoju kosu i popraviti šminku za tren.

#3 Dezodorans

Promjenjivi vremenski uslovi sve su češći u današnje vrijeme, stoga nije čudno da vas i omiljeni dezodorans može izdati. Dezodorans u spreju ili stiku, izbor je na vama.

#4 Puder za lice

Ako imate masnu ili mješovitu kožu, sigurno vam se zna dogoditi da puder koji ste nanijeli ujutro tokom dana sklizne s lica i otkrije sitne nedostatke. Kako biste izgledali besprijekorno, puder u kamenu ili prahu vaš je pouzdan prijatelj zato što matiranje, pokrivanje i fiksiranje radi kao od šale.

#5 Lak za nokte

Onaj grozni osjećaj kad želite svoje prste držati ispod stola zbog toga što vaši nokti koje ste juče nalakirali nisu u najboljem stanju i sad izgledaju zaista neuredno, možete vrlo lako zakamuflirati namažete li ih novim tankim slojem. Savjetujemo vam da izaberete sličnu nijansu koju najčešće koristite.

Savjet +

Pepermint ili osvježivač daha. Malo teži obrok koji ste upravo pojeli ili ostatak duhanskog dima u vašim ustima mirisi su koje ne želite priuštiti svojim kolegama i zato posegnite za proizvodom koji će osvježiti vaš dah.

IZVOR: ZADOVOLJNA.DNEVNIK.HR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.