Prelistavanje! Zavirite u aprilsko izdanje magazina Ljepota & Zdravlje

by | 1 Aprila, 2024

Požurite na kiosk, proljetno izdanje Ljepote & Zdravlja je stiglo. Novi broj magazina u prodaji je od 1. aprila, a neke od tema su…

#1 Uz svaki primjerak štampanog izdanja Ljepote & Zdravlja na poklon Afrodita Why mask maska za njegu lica

Upoznajte Afroditine maske za njegu lica – koncentrisane doze omiljenih aktivnih sastojaka za trenutno preporođen izgled kože!

Why mask maske namijenjene su svima vama koji volite voditi računa o svojoj beauty rutini lica. Postoje razne vrste maski, u skladu s onim što vaša koža zahtijeva. Stoga možete odabrati hidratantne vrste maski, anti-age maske kojima želimo spriječiti starenje kože i pojavu bora, maske namijenjene isključivo čišćenju lica i pročišćavanju začepljenih pora, zatim umirujuće maske, pa čak i one za posebno osjetljivu kožu lica.

Cjelokupnu ponudu možete pogledati na web stranici afroditacosmetics.com

#2 Anđelka, da ona!

Priča sa Anđelkom Stević Žugić mogla bi da počne na mnogo načina, a prije svega najavom njene nove monodrame “Šta me opet snađe”. Međutim, od kada sam pročitala njenu novogodišnju poruku na Instagramu čekala sam priliku da o njoj popričamo. Tada je napisala: “Ovaj svijet je i dalje dobro mjesto za život! Pitanje je sa kim ga živite i čemu/kome sve dopuštate da vam ga boji. I, zlata vrijedno – moj život, moja pravila! Dragi moj životiću ja te ne bih mijenjala ni za sekund! Idemo dalje…”.

#3 Probiotici i prebiotici – na koži

Prema definiciji Svjetske zdravstvene organizacije, probiotici su živi organizmi koji, ako se pravilno doziraju, djeluju blagotvorno na zdravlje. Radi se o dobrim bakterijama koje žive u simbiozi s našim organizmom, naročito s crijevima i kožom. Njihov razvoj ubrzavaju prebiotici, koji stimulišu njihovu aktivnost i bioraznolikost. Svima nam je poznato što se njihove upotrebe u digestivnom traktu tiče, ali već nekoliko godina doživljavaju oni svoju revoluciju čestom upotrebom u scincare preparatima.

#4 Da li frizura zaista može da poboljša energiju?

Psihoterapeutkinja Tasha Bailey, autorka knjige Lessons from therapy on Healing &
Self-Love, objašnjava kako danas krilatica „nova kosa, nova ja” doseže nove razmjere popularnosti. Riječ je o „energetskom šišanju”, koje obećava da ćete pomoću njega reorganizovati i poboljšati emocionalno i mentalno blagostanje.

#5 Polen je u vazduhu

Alergije su ponovo u fokusu! Kako izaći na kraj sa alergenima opet je aktuelno pitanje koje svakog proljeća muči sve veći broj ljudi. Ovoga puta u priči o polenu donosimo i iskustvo iz prve ruke… koje uliva novu nadu da je svaka alergija na polen, ipak, savladiva.

#6 A koja cvjećka ste vi?

Cvijetu je potrebna voda da raste, a nama su potrebni odgovarajući uslovi za druženje, uključenost odnosno, isključenost iz komunikacije. Bilo da ste introvert, ekstrovert ili ambivert, razmislite – ovo je vodič za vaš društveni rast. Društvene mreže je u jednom trenutku preplavila tema Koji si tip ličnosti po Jungu, na skali introverzija-ekstroverzija? Tako ste mogli da nađete rečenice tipa voljela bih da upoznam nove ljude, imam 30 godina, živim u Beogradu i tip sam komandant. Bez obzira na Jungov historijski značaj u formulisanju ovih psiholoških pojmova, razmotrit ćemo stavove modernih istraživača.

#7 Boje promjene

I dok vam drugi govore „proći će” i „navići ćeš se”, vi samo želite da bude kao što je bilo nekad. Negacija, tuga, pokušaj da razumijete i nađete smisao, kao i zahvalnost za sve što vam se dešava – samo su neki od stepenika u životu svakog od nas.

ljepotaizdravlje.ba

ljepotaizdravlje.ba/ iStock via Getty

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.