Prelistavanje! Saznajte šta donosi junski broj magazina Ljepota & Zdravlje!

by | 31 Maja, 2024

Pred vama je novi broj magazina Ljepota & Zdravlje! Junsko izdanje je u prodaji od 31. maja, a evo koje smo to teme s velikom pažnjom pripremili za vas:

#1 Bojana Krsmanović: “Nikada ne bih žrtvovala svoju nezavisnost”

Jedan od najangažovanijih modela u svjetskoj modnoj industriji otkrila nam je koliko joj je važan posao kojim se bavi i nezavisnost koju joj je on donio, ali i šta misli o braku, majčinstvu i drugim „sitnicama” koje život znače.

#2 Body works!

Kako nam se bliži ljeto, svima nam je u glavi kako da dođemo do željene forme. Stoga smo razgovarali s našom stručnom sagovornicom Majom Dimitrijević koja nam otkriva na koji način da uz adekvatnu ishranu i vježbanje zategnemo tijelo i eliminišemo masne naslage i celulit.

#3 Summer Time and the Living is Easy

Sunce i more čekaju na vas! Zavirite u naš shopping vodič za modele kupaćih kostima koje ćemo nositi ove sezone. Birajte ih prema svojim oblinama, afinitetima, ali i boji tena.

#4 Fasting plan

Popularnost fastinga ne jenjava! Pitanje je samo kako i u kojoj mjeri primjenjujete
ovaj dokazan metod restrikcije u ishrani… Zato izaberite intermitten fasting schedule
prateći savjete dijetetičara, ali i svoj lifestyle i ono što vam organizam sugeriše. Jer, samo u sinergiji moguće je uspjeti u ovome.

#5 Dobar san kao novi movement

San je važan za zdravlje kao i redovna fizička aktivnost i izbalansirana ishrana, tvrde stručnjaci. Ponekad sve naše obaveze, brige i problemi nam ne daju san na oči. A kada se nakupi tih noći bez sna… Nema sumnje da je neophodno da redefinišemo rutinu spavanja – odmah.

#6 Udobnost (psihoterapijskog) kauča

Odlazak na psihoterapiju zaista više nije bauk. Hajdemo saznati s kojim problemima se susreću klijenti, ali i njihovi psihoterapeuti u tom procesu. Osvrnut ćemo se na pitanja koja su važna klijentima na psihoterapiji, a posebno onima koji to još nisu i koji nikako ne mogu da se odluče da započnu psihoterapiju, a potrebna im je.

ljepotaizdravlje.ba

ljepotaizdravlje.ba