Gotovo svake sekunde u svijetu se proda po jedno rumenilo ovog brenda…

by | 18 Novembra, 2019

Tokom hladnijih mjeseci, kada naša koža djeluje izmoreno fokus je na make-up proizvodima koji će našem licu vratiti svježinu. Proizvod koji licu instant vraća boju i predstavlja spas od beživotnog tena definitivno je rumenilo, a najtraženije rumenilo na svijetu proda se gotovo svake sekunde!

Vjerovatno znate da ne odgovara svaka nijansa rumenila svakom podtonu kože i da pojedine nijanse mogu biti pravi fijasko na našem licu, ali rumenilo sa listom čekanja, najprodavanije na svijetu, osim svog kvaliteta karakteristično je i po svojoj nijansi, koja odgovara gotovo svakom podtonu i boji kože, što nas dovodi do činjenice da NARS Orgasm predstavlja pravi izbor rumenila za svaku ženu.

François Nars, osnivač brenda, dizajnirao je kultno rumenilo sa ciljem da postigne što prirodniju boju rumenih obraza. Opredijelio se za breskvasto-ružičastu nijansu, koja daje potpuno prirodan i zdrav rumen izgled koži lica.

U prilog tome da je stvorio savršeno rumenilo pogodno za žene svih puti govori činjenica da NARS Orgasm u svom neseseru nose mnogo svjetske zvijezda od Jennifer Lawrence do Naomi Campbell.

lepotaizdravlje.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.