Kako prema horoskopskim znacima prepoznati da je vezi došao kraj

by | 3 Oktobra, 2013

Autor: Milena Marić, astrolog
web sajt: astromaster.jimdo.com
broj telefona: 065 765 515

love

OVAN: Nedostatak strasti Ako vas je Ovan prestao gledati „užarenim“ pogledom punim strasti to je prvi znak za uzbunu. Nedostatak strasti je prvi razlog raskida kod Ovna, jer za njega veza u kojoj je nestalo strasti nema smisla. On se tada okreće drugim ženama ili kada njegova izabranica flertuje s drugima. On smije da radi to, ali ne i ona. On kad riješi da vas ostavi on to čini veoma direktno i odmah nakon toga ulazi u novu vezu. Šta da radite? Budite maksimalno dotjerani i dozvolite da se vaš vitez bori za vas, a ne vi za njega. Budite nezavisna i dinamična žena.

BIK: Prestanak dodira i nježnosti Bik kada nekog voli on ljubav iskazuje dodirima, držanjem za ruku i čim nestanu te nježnosti znajte da se hladi. Ako vam ne tepa, ne zove vas maznim imenima i obraća vam se imenom, njegove emocije se gase polako, ali sigurno. Međutim, Bik se teško odluči na raskid i potrebno mu je puno vremena da to učini. Ali, kad odluči se na raskid to je definitivno. On će uzeti sve u obzir pa tako i vašu materijalnu situaciju. Šta uraditi? Maksimalno se dotjerujte, pravite mu omiljena jela i ne opterećujte ga materijalnim problemima. On je ljubomoran pa bi neka provokativna situacija uticala na njega da se predomisli oko raskida.

BLIZANCI: Prestanak komunikacije Blizanci se ponašaju kao vječna djeca, ali kad „igrice“ prestanu i kad prestane da se smije treba se zapitati. Kada on izgubi interesovanje nema potrebu za komunikacijom i tada postaje drzak i bezobrazan. On se zatvori u sebe i ne želi komunicirati. Iako spomene raskid može se predomisliti čak i kada vaši odnosi postanu nepodnošljivi. Šta uraditi? Budite vedri i sve okrenite na šalu tako će zaboraviti da ste se uopšte svađali.

RAK: Manjak romantike Rak je tip koji najrijeđe ostavlja nekoga, jer ljubav doživljava kao sudbinsku. Kad je veza u krizi on će vas provocirati i nervirati da vi ostavite njega, a ne on vas. Prigovaraće za svaku sitnicu i zatvoriće se u svoju ljušturu. On tada prestaje biti romantičan i postaje „zatvorena knjiga“ za vas, povlači se u sebe i postaje ćutljiv. Šta uraditi? Pokažite se brižni prema njemu, napravite romantičnu večeru i pričajte o braku i djeci da bi stabilizovali odnos.

LAV: Postaje despot Kad nastupi kriza u vezi Lav zauzima diktatorski stav, puno zahtijeva, a malo pruža. Tada mu postaje dosadno i nastojaće da izlazi i da se zabavlja s prijateljima. Ako je veza u krizi i vi niste više njegova „kraljica“ jako teško ćete ga zadržati. Šta uraditi? Ne trebam napomenuti da budete maksimalno dotjerani i glamurozno obučeni, jer se to podrazumijeva. Popričajte sa njim iskreno i recite da je on u pravu makar ne mislili tako. Nastojte da češće izlazite zajedno u društvu.

DJEVICA: Kritikuje i prigovara Kad Djevica ima izgovor da je boli stomak znači da želi nešto da vam saopšti, a ne može, kod nje to izaziva psihosomatske tegobe. To su prvi simptomi da je veza na klimavim nogama. Djevica može da se naljuti za sitnicu i postaje cinična i kritikuje. Sve što radite ili kažete dobro će proanalizirati. Njene emocije tada potpuno isčeznu, ali će čekati najpovoljniji momenat da raskine vezu. Šta uraditi? Porazgovarajte sa njom ozbiljno, bez uvijanja to će vam biti posljednja šansa da spasite vezu, jer sam vaš izgled neće biti dovoljan.

VAGA: Bezosjećajna na vaše probleme Ako vam je veza u krizi Vaga je već našla rezervu, jer one nikada nisu same. Ako se Vaga zapusti i ne vodi računa o izgledu u vašem prisustvu to bi trebalo da vas zabrine. Tada postaju hladne i bezosjećajne na vaše probleme i ne obraćaju pažnju na vaše žalbe. Šta uraditi? Maksimalno držite do svog izgleda i češće posjećujte frizera. Pokušajte da povratite staru romantiku u vezi.

ŠKORPIJA: Manjak intime Ako povrijedite Škorpiju ona će vam se osvetiti. Prvi znak da je veza u krizi je manjak seksa i strasti. Ljubomora i konstantno prebacivanje su znaci koji upozoravaju da je Škorpija nesigurna u svoje emocije. Ako se posvađate nije strašno, ali ako vam ona počne govoriti mirnim i ledenim glasom znači da je odluku već donijela. Šta učiniti? Obnovite izazovno donje rublje, malo izazovnije se oblačite i obnovite strasti.

STRIJELAC: Odsutnost Strijelac voli da flertuje, ali to ne znači da je nevjeran, već da voli intelektualnu stimulaciju i osvajanje. Nemojte mu uskratiti njegovu slobodu jer u protivnom ostaćete bez njega. Kada je ljut jako je nezgodan, zato izbjegavajte svađe i provokacije. Kad počne da se hladi on je van kuće i ne obraća pažnju na vas. Šta učiniti? Dajte mu prostora i lažni osjećaj slobode. Budite prema njemu iskreni i otvoreni. Bilo bi poželjno da odete zajedno na neko putovanje.

JARAC: Hladan pogled On kad postane hladan, distanciran, nabija vam osjećaj krivice i ako je svaki njegov odgovor „ne“ znajte da je jako nezadovoljan. On to nikada neće reći otvoreno, ali hoće njegov hladan pogled. On se jako teško odluči na prekid veze, čak i kada postoje ozbiljni problemi. Čak iako ga prevarite može se desiti da on pređe preko toga, ali vam to nikada neće zaboraviti. Šta uraditi? Naoružajte se strpljenjem jer dok on bilo šta odluči proći će mnogo vremena. On nije romantičan pa ga na tu foru ne možete uhvatiti, a ne pali se na strast, pa tako nije važno šta je na vama. Igrajte na kartu prošlosti i proteklih godina.

VODOLIJA: Odlazi bez objašnjenja Ako se desi da se Vodolija prestane javljati znači da je veza u krizi. Bez riječi upozorenja on odlazi bez objašnjenja. Oni su skloni tome da vezu prekinu naglo, posebno ako ga ograničavate njegovu slobodu ili pravite ljubomorne scene. Šta uraditi? Postavite se prijateljski, znači bez scena. Nemojte pokušavati da ga odvojite od njegovog društva, jer su mu prijatelji jako bitni. Podržavajte ga u njegovim idejama ma koliko vam one izgledale neobične i čudne. I naravno, prištite mu lažni osjećaj slobode.

RIBE: Zatvori se u sebe ili izoluje u sobu Ribe ne znaju da se nose s problemima. I ako ga nešto muči one se povuku u sebe i postanu nezainteresovani i to ne samo za vas, nego i za sve. Svoje nezadovoljstvo može utapati u alkoholu ili ulaze u tajnu vezu. On neće pričati mnogo već će se nadti da to osjetite instiktivno. Šta uraditi? Uzmite stvar u svoje ruke i „probudite“ ga dok ne bude prekasno nježnošću, pažnjom ili putovanjem u egzotične krajeve, jer u protivnom nestaće iz vašeg života.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.