DNEVNI HOROSKOP

by | 30 Septembra, 2011
Vaš horoskop za dan: 30.09.2011.
 
OVAN
Ne treba da dovodite u pitanje naklonost provjerenih saradnika, naročito osobe za koju Vas vezuju poslovni i privatni interesi. Svoj uspjeh možete da afirmišete u različitim situacijama, a svoj šarm ili neodoljivost pred bliskom osobom. Neko Vam upućuje ljubavnu poruku i direktno Vam daje do znanja šta misli ili osjeća. Sugestija: U večernjim satima prijaće Vam izlazak ili šetnja.
 
BIK
Imate dobre poslovne ideje i predlažete korisna rješenja, ali neko od saradnika ne želi da se povinuje Vašem uticaju. Osjećate negativno raspoloženje u krugu saradnika, sačuvajte prisebnost u susretu sa osobom koja podriva Vaš poslovni status. Nemojte dozvoliti da Vas neko emotivno zavarava. Potrebni su Vam bolji kriterijumi prilikom izbora bliskog društva. Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.
 
BLIZANCI
Nema potrebe da dajete ishitrene izjave u susretu sa saradnicima, naročito kada Vas neko nagovara da prekoračite svoja poslovna ovlaštenja. Prepustite drugima da učestvuju u sumnjivim poslovnim kombinacijama. Bolje je da zadržite ono što imate, nego da se osvrćete u pravcu osobe koja djeluje intrigantno. Neko ne ispunjava Vaše kriterijume. Sugestija: Obratite pažnju na zdravstvenu preventivu i bolju njegu.
 
RAK
Nesporazumi koji postoje u odnosu sa saradnicima, uglavnom se svode na problem u izboru poslovnih ciljeva i prioriteta. Svako od saradnika želi da ostvari što bolju poziciju, koja garantuje poslovni prestiž ili određene povlastice. U susretu sa voljenom osobom djelujete previše izbirljivo ili ćudljivo, na kraju ne dobijate ono što priželjkujete. Analizirajte svoje propuste. Sugestija: Podstičite kod sebe vedar duh i pozitivno raspoloženje.
 
LAV
Obratite pažnju na nove informacije i prihvatite nečiju ideju. Poslovni susret prolazi dobro ili u skladu sa Vašim procjenama. Novi uspjeh djeluje kao veliki podsticaj i na Vaše saradnike. Svoje pozitivne misli i osjećanja usmjeravate prema voljenoj osobi. Postoji jaka emotivna spona koja Vas vraća i vezuje za jednu dragu osobu. Sugestija: Zračite pozitivnom energijom i nalazite se u dobroj formi.
 
DJEVICA
Ulažete ogromnu energiju u posao kojim se bavite, ali ne možete da ostvarite sve svoje ciljeve. Neko drugi prisvaja veći dio rezultata i ignoriše Vaš uticaj. Ipak, ostanite dosljedni u svojim namjerama i ispoštujete osnovna pravila. Obratite se bliskim prijateljima, važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Partner iskreno brine o Vašem emotivnom raspoloženju i želi da Vam ugodi. Sugestija: Nema razloga da suviše dramatično doživljavate svoje dileme.
 
VAGA
Ne treba da se opterećujete nečijim komentarima i propuštenom prilikom. Trenutni gubitak predstavlja dobar podsticaj da ostvarite svoje namjere i da usvojite novu lekciju o poslovnom ponašanju. Vaš partner tačno zna šta želi da ostvari. Bliska osoba ne dozvoljava da koristite nove izgovore za odlaganje zajedničkih planova. Sugestija: Opustite se u bliskom društvu.
 
ŠKORPIJA
Nečije riječi djeluju suviše provokativno, ali na Vama je da kontrolišete svoja osjećanja. Važno je da se dinstancirate u odnosu na različite situacije ili saradnike, koji imaju loš uticaj na Vašu psihičku ravnotežu i koncentraciju. Uvijek postoji i ružniji dio stvarnosti, nemojte očekivati da će se problemi rješavati sami po sebi. Pokrenite inicijativu. Sugestija: Položaj Mjeseca utiče na Vašu psihičku osjetljivost.
 
STRIJELAC
Neko kritikuje Vaš način rada i pokušava da Vas predstavi u negativnom svjetlu pred saradnicima. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i njihovu reakciju. Ponekad je teško utvrditi pravu istinu i nečije skrivene namjere. Izbjegavajte euforično raspoloženje u društvu voljene osobe, na takav način podstičete novu sumnju u svoje namjere. Sugestija: Prijaće Vam lakša dijeta i vitaminska ishrana.
 
JARAC
Potrebna Vam je crta hrabrosti u susretu sa saradnicima. Dozvolite sebi određenu dozu prepotencije, sa namjerom da ostavite pozitivan utisak na saradnike ili na osobu koja ima bitan uticaj na Vaše poslovno-finansijske interese. Iskreno izrazite svoja osjećanja pred voljenom osobom, potrudite se da uskladite zajedničke želje i potrebe. Sugestija: Važno je da usmjerite svoje misli u pozitivnom pravcu.
 
VODOLIJA
Imate loš predosjećaj u procjeni poslovnih prilika i novih događaja. Susret ili rasprava sa jednom osobom postaje neizbježna, kao povod za oštar poslovni dijalog. Ukoliko imate utisak da se neke stvari dešavaju mimo Vašeg znanja ili da voljena osoba koristi lažne izgovore, ne budite brzopleti. Sačekajte da se stišaju negativne strasti. Sugestija: Sačuvajte prisebnost duha i samokontrolu.
 
RIBE
Nadahnuti ste kreativnim idejama i saradnicima predlažete korisno rješenje. Stalo Vam je da se Vaše ideje uklope u zajednička mjerila i interese. Ne želite da Vam neko od saradnika iznenada okrene leđa. Djelujete raspoloženo za nove emotivne izazove, a voljena osoba sa neskrivenim oduševljenjem prihvata Vaš podsticaj. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.